Jeg skal lage kake til 17.maifeiring på skolen. Siden vi er bortreist frem til 16.mai, tenkte jeg å lage suksessterte i langpanne og fryse. Som tenkt, så gjort. Alt gikk greit til jeg skulle legge den i fryseren - og den knakk. Resultatet er en kake med en bred sprekk. Jeg skal levere den hel og ikke delt i biter. (Har de som arrangerer bestemt) alt greit. Planen min var egentlig å ta opp kaken om morgenen på den 17. Nå er planen å legge på et lag sjokolade for å skjule den berømmelige sprekken. - vil det gå bra? Og kan jeg legge den over frosset kake og da forvente det blir bra? (Jeg kan bake ny kake på Kvelden 16.mai)
Jada. Enten det eller om du lager litt ekstra gulkrem, og så har du på det når du tar den ut? Men ikke noe problem med sjokolade heller. Bare den ikke er glovarm, og ha tid til å la den stå i kjøleskapet.
Tanken min var jo egentlig å ha på glasur på frosset kake, avkjøle og gå ned til skolen. Den vil jo tine helt fint til servering etter barnetog. Jeg kan jo ta den opp på kvelden den 16. Og lage den ferdig da....