Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Suksessterte 911

#1

Che sa for siden:

Jeg skal lage kake til 17.maifeiring på skolen. Siden vi er bortreist frem til 16.mai, tenkte jeg å lage suksessterte i langpanne og fryse. Som tenkt, så gjort. Alt gikk greit til jeg skulle legge den i fryseren - og den knakk. Resultatet er en kake med en bred sprekk. Jeg skal levere den hel og ikke delt i biter. (Har de som arrangerer bestemt) alt greit. Planen min var egentlig å ta opp kaken om morgenen på den 17. Nå er planen å legge på et lag sjokolade for å skjule den berømmelige sprekken. - vil det gå bra? Og kan jeg legge den over frosset kake og da forvente det blir bra? (Jeg kan bake ny kake på Kvelden 16.mai)


#2

Nessie sa for siden:

Jada. Enten det eller om du lager litt ekstra gulkrem, og så har du på det når du tar den ut? Men ikke noe problem med sjokolade heller. Bare den ikke er glovarm, og ha tid til å la den stå i kjøleskapet.


#3

Che sa for siden:

Tanken min var jo egentlig å ha på glasur på frosset kake, avkjøle og gå ned til skolen. Den vil jo tine helt fint til servering etter barnetog. Jeg kan jo ta den opp på kvelden den 16. Og lage den ferdig da....


#4

millact sa for siden:

Det vil jeg tro går helt fint altså.

Jeg skal også lage suksessterte til den 17. men til korpset.


#5

Pebbles sa for siden:

Hva med å levere den med sprekk? Den deles vel opp i biter og forsvinner raskt uansett!


#6

Che sa for siden:

Den er ganske massiv og ikke særlig bein, så jeg vet ikke. Må se det an litt, kanskje. Bare passe på å ha sjokolade i hus iallefall.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde også levert den med sprekk.


#8

Hot Lips sa for siden:

Jeg hadde bare raspet litt sjokolade og drysset over før servering, tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.