Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trampoline - duger det meste?

#1

Frøken Fjong sa for siden:

Begge kidsa under 10 år - ikke veldig heftig hopping foreløpig ihvertfall. Duger de fleste trampoliner? Er det noe jeg bør passe på når jeg kjøper? Tar gjerne i mot tips om tilbud også :)


#2

Niobe sa for siden:

Vi byttet akkurat ut trampolinen. Den var fra Extra Leker, og var 7 år gammel. Den virket fremdeles, men var tydelig slitt og hadde mistet mye av spretten. Vi kjøpte akkurat lik nå, til 2499,- på Extra Leker. Fire meter, med sikkerhetsnett.

Vi er på besøk hos folk som har dyrere trampoliner, fra Jump King og sånn. De er jo bedre kvalitet, men ikke nødvendig til vårt bruk.


#3

Frøken Fjong sa for siden:

Ja, er vel det jeg tenker også.


#4

Propella sa for siden:

Man får det man betaler for. Vi har hatt billige varianter fra lekebutikk. Nå har vi fra jump king. Ikke noen tvil hvilken ungene liker best. Det er den vi har nå. Veldig lett å bytte ut slitedeler istedet for å måtte kjøpe ny trampoline. Nå har mine unger brukt trampolinen hardt. Jentene som blir 14 og 16 i år bruker fortsatt trampolinen mye. Vi har byttet ut sikkerhetsnettet en gang og noen fjærer som har blitt ødelagte. Det er stor forskjell spretten på dyr og billig trampoline.


#5

Blå sa for siden:

Er det generelt jump king som er best. Vi skal ha trampoline, og i tillegg til at døtrene mine er lange tenåringer så vil jeg gjerne kunne bruke den selv. :sparke:


#6

star sa for siden:

Min Jump King er nesten 20 år. Ikke vært i bruk i 20 år, men 10 tenker jeg.


#7

Polyanna sa for siden:

Ungene mine påstår at det er bedre sprett i naboens shabby billigtrampoline enn vår faste, litt harde fra Jump King. :vetikke:


#8

Koma sa for siden:

Jeg har ihvertfall fått utrolig bra service på Jumpking :)
Det skal de ha. det er verdt noe det også. Vi har vår på 4.året tror jeg. Har byttet sikkerhetsnettet.


#9

meisje sa for siden:

Mine barn kommenterte at venners nye trampoline fra lekebutikk var mye dårligere sprett i enn vår 6 år gamle jumpking, og kjedelig å hoppe i.

Når vi valgte jumpking i sin tid, var det fordi vi ønsket en trampoline med mindre risiko for skader, dvs nett på innsiden av fjærene.

Vi vurderte jumpking og berg, ble jumpking pga leveringstid i sin tid. En fordel med berg sin, er at den kan graves ned og da trenger man ikke nett.


#10

Chanett sa for siden:

Vi har vår jumpking på ellevte året. Veldig fornøyde.


#11

Floksa sa for siden:

Det med deler er et viktig poeng.
Vi endte opp med å kjøpe ny da sikkerhetsnettet morknet.
Så nå har vi to. En med nett og en uten. Uten nett er å foretrekke til store barn. De blir mer forsiktige da.


#12

Elise sa for siden:

Vi kjøpte fra Netthandelen. Den ble omtrent ikke brukt, fordi den var så dårlig og de ville mye heller hoppe hos venner med bedre sprett. :nemlig:


#13

Blå sa for siden:

Vår skal stå ganske rett ved en mur med et høyt fall på andre siden. Så jeg tør ikke ha uten nett. Selv om de er store.

Takk for råd. Jeg har, som sagt, lyst til å ha en som jeg kan ha glede av selv også, så da blir det nok Jump King. Kjøper dere på nett eller er det butikker?


#14

Kirsebær sa for siden:

Vi kjøpte vår på Toys R Us. Sikkerhetsnettet festes på innsiden av fjærene, og kan byttes ut når det er slitt. Det er god nok sprett til at ungene her i nabolaget samles her, i hvertfall. :knegg: Vi har bare hatt den i 2 sesonger enda, så vi vet jo ikke hvor raskt den blir slapp og kjedelig, da.

Jump King sine er sikkert bedre, men så mye penger ville vi ikke legge i trampoline.


#15

Chablis sa for siden:

Vi hadde billig først, kjøpte jumpking eterpå og det er stor forskjell på kvaliteten.
Hopper mye bedre på jumpking sin.


#16

My sa for siden:

Vi har hatt en billig fra netthandelen, den funka helt fint de årene vi hadde den (ca 6 år), og ble solgt videre til noen som ville ha den på hytta. Vi skiftet den ut på grunn av større barn og mer intensiv bruk, da eldste går på konkurranseturn og bruker den mye til trening. Vi har den største ovale fra Jump King.

Tror ikke det er noen voldsom forskjell i sprett og hoppeopplevelse (bortsett fra størrelsen selvsagt). Jump King har sikkert litt bedre sprett (selv om den ikke er på langt nær like bra som den i turnhallen visst :knegg: ), men de var fornøyd med den gamle også. Vi merker best forskjell i at JumpKing er tyngre og virker mer solid. Ikke at den andre ble ødelagt eller var for lite solid på noen måte, men lettere, så den flyttet litt på seg under hopping (står på platting). Den billigere hadde også litt dårligere løsning for feste av stolpene til sikkerhetsnettingen, så disse gled ned eller ble stående på skrå etter noe tid, og måtte rettes opp og strammes med jevne mellomrom. Jeg vet heller ikke om det var mulig å få reservedeler til den. Men også denne hadde sikkerhetsnettet festet innenfor fjærene (som er viktig), og hadde fortsatt god sprett etter flere års bruk.

Servicen hos JumpKing er jo helt super da. Den første duken vi fikk så ut som om den hadde en tråd som var revet over, og var blitt dratt litt ut, oppdaget vi da vi monterte den opp tidlig på våren. Tok bilde av dette og sendte til leverandøren. Vi fikk da beskjed om at det hadde ingen betydning for sikkerheten eller hoppingen, så siden vi allerede hadde montert den trengte vi ikke å ta duken av og sende den. Men siden det "ikke var slik det skulle være", sendte de oss ny, og ga beskjed om at når vi demonterte trampolina til vinteren kunne vi sende den defekte duken inn, og sette på den nye duken neste vår når vi satte den opp igjen.

Jeg er likevel usikker på om jeg ville valgt en så dyr en hvis jeg ikke var sikker på at ungene kom til å bruke den veldig mye.


#17

Bergensis sa for siden:

Den første trampolina me hadde var frå ein leikebutikk og kosta rundt 2500 kroner for ni år sidan. Den holdt i ni år. Men jentungen har blitt ein turnar og ein trampolinesnobb, og synes ikkje den duger lengre. Det var berre North eller Jumpking som var aktuelt. Derfor har me gått saman med naboen og kjøpt ei frå North til svimlande 10 000 kr. Rett nok betalte dei tre barna 1000 kroner kvar frå bursdagspengar, og to familiar spleisa på resten. Eg kjenner sjølv at den er veldig mykje betre å hoppe på enn den gamle. Men som sagt så holdt den frå leikebutikken i heile ni år, så om ungane ikkje er veldig opptatte av trampoliner og turn, så held det i massevis vil eg tru.



#19

Ru sa for siden:

Vi har fra Coop Obs!, den virker fint.
Sånn bortsett fra at vi måtte få ny da den første knakk i ene sveisesømmen. Ikke dramatisk selv om det var unger på trampoline da ene sømmen "raknet". Trampolinen ble stående veldig skjev, men den kollapset ikke.
Vi fikk ny fra Coop uten trøbbel, og siden det var en pakke med alt inkl. nett, så har vi nå reservedeler til hele sulamitten. :knegg:


#20

Linella sa for siden:

Vi har fra Europris, har hatt den i 6 år nå. Selv om den begynner å bære preg av flittig bruk fungerer den fortsatt fint og ser ut til å ha bra sprett.


#21

Teofelia sa for siden:

Vi har den samme, og vår blir bare bedre og bedre, i følge ungene, etterhvert som fjærene blir mykere og mykere. Minsta veier bare 25 kg og klarer ikke nyttiggjøre seg spensten i de proffe trampolinene, virker det som, så vi er veldig godt fornøyd med valget av vår. Vi bruker den på 6. året nå, og den har holdt seg svært godt. Vi tar inn alt om vinteren da; det har sikkert litt å si. Den står på plen også, så ingen problemer med at den flytter på seg heller.

Jeg ville kanskje valgt Jump King til en voksen, men hos oss er det bare ungene som bruker den, og da duger den billigere fint.


#22

Kirsebær sa for siden:

Apropo unger som samles: Hvis dere skal kjøre åpen hage så alle kan spørre om å få hoppe: Innfør regel med en gang om at de må ha med seg drikkeflaske og gå på do hjemme hos seg selv. :puh: :knegg:


#23

My sa for siden:

Her har vi en ekstradør fra kjøkkenet og rett ut dit trampolina står, så her løper ungene ut og inn og tar seg vann og går på do selv, jeg registrerer det knapt. :gittopp:


#25

apan sa for siden:

Vi har JumpKing. Jeg liker at det er lett med reservedeler og at hele greia er solid. Når det er 6 11-årige gutter oppå, er det i grunnen ok at den tåler litt.


#26

gullet sa for siden:

Vi har en som er kjøpt på Extra Leker for snart 10 år siden. Den har vært utrolig god!
Vi har byttet sikkerhetsnett og matten rundt.


#27

C3PO sa for siden:

Og så kommer de og monterer samme dag som du kjøper hvis du bor i Oslo (og Bærum, antar jeg).


#28

Sol sa for siden:

Datapunkt: mine unger er oppriktig misfornøyd med vår trampoline. Så ikke alt duger. Den er kjøpt på coop.


#29

Isbjørn sa for siden:

Barna har spart og vi har kjøpt den største til North. Den er tyngre og mer solid, fjærene er lengre og tykkere. Generelt mere trampoline for pengene. Før dette har vi hatt 2 trampoliner av ukjent og billig merke, som begge ble ødelagt i løpet av 3-4 år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.