Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål ang nedlasting

#1

Stompa sa for siden:

Jeg prøver å laste ned House sesong 2 fra torrentspy. Bruker Opera, som visstnok har "innebygd" nedlastingsprogramvare (eller hva det heter) siden jeg aldri fikk uTorrent til å fungere. Men jeg er helt grønn på dette feltet og usikker på hva som skjer. Jeg har fem kolonner bortover. I den tredje står det framdrift. Der har det stått 0,0% i over 30 min nå. I fjerde kolonne står det Tid. Der er det aktivitet periodevis - da veksler det hele tida, alt fra 2 til 23 timer. Så står det stille ei stund. I den femte kolonna står det Hastighet. Der står det ?/? når Tid-kolonna står stille og div. tall når Tid-kolonna er aktiv.

Skjer det egentlig noe, eller har jeg gjort noe feil? Hvorfor er det ikke framdrift?


#2

Pamina sa for siden:

Tålmodighet er fint å ha når man laster ned. Sjekk at de torrentene du laster har mange "givere" antall som du kan få laste ned fra. Som regel må du bare la det vente en stund og etterhvert vil du få innpass hos flere avgivere. Tiden det tar er i forhold til hastigheten det lastes opp fra på andre maskiner.


#3

Stompa sa for siden:

Da tror jeg bare jeg må glemme hele denne nedlastingsgreia, for jeg kan ikke sitte i timesvis og vente og vente, og maskinen min bryter nettilkoblinga hvis den ikke brukes på 30 minutter. Får ikke til å fikse det. :irriterende:


#4

Left sa for siden:

Kjenner ikke til akkurat det nedlastingsprogrammet du bruker, men selv bruker jeg BitLord, og det fungerer helt ypperlig.
Så lenge det står 0% har det ikke kommet ned noe enda. Og fra 2 til 23 timer er nedlastingstiden. Da varierer hastigheten veldig.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Du skulle fått noen til å installere uTorrent for deg skikkelig, for jeg bruker det og det er et knallbra program!


#6

Stompa sa for siden:

Ja, men jeg kjenner ingen som kan noe som sånt. :( Har nå brukt fire timer på å laste ned 0,4 % av sesong tre. Er vel kanskje ferdig om ei uke da, tenker jeg...



#8

Stompa sa for siden:

Har prøvd Isets oppskrift, men jeg får det ikke til å funke. :(


#9

Stompa sa for siden:

Problemet når jeg bruker uTorrent er at jeg får opp et rødt varselskilt nede på sida, og der står det "Not connectable. A firewall/router is limiting your network traffic. You need to open up a port so others can connect to you." Jeg har prøvd å følge steg for steg-instruksjonene i tråden til Iset og åpne porten, og det går greit et stykke, men så får jeg beskjed om at jeg må lage en statisk ip, og da blir det så mye rart jeg må gjøre at jeg ikke tør mer. Så der sier det stopp.


#10

Katinka sa for siden:

Jeg får ofte opp det røde varselskiltet, men mener jeg har klart å laste ned likevel. Har ikke åpna noen porter.


#11

Vimsen sa for siden:

Det er nok politiet som er på sporet av deg. :nemlig:


#12

Muskat sa for siden:

Det høres ut som det samme problemet jeg hadde, jeg måtte endre fra dynamisk til statisk ip for å få lastet ned noe som helst. Men når jeg først fikk det til så fungerte det fin-fint!

Nå har jeg da fått ny pc og må gjøre hele greia på nytt igjen. Og jeg brukte lang tid på å finne ut av det sist og å få det riktig, ikke husker jeg hvordan jeg gjorde det heller, så nå er det å søke rundt på nett på nytt igjen. :sukk:


#13

Stompa sa for siden:

Nå har jeg faktisk fått uTorrent til å fungere - den laster i hvert fall ned (om enn saaaakte; 18 timer på 20%...). Men nå kikka jeg i loggen, og der står det bare ERROR og FAILED HASH CHECK hele veien nedover på alt som er gjort siden jeg begynte. Det betyr vel at det ikke kommer til å fungere når jeg prøver å se det jeg har lasta ned; at noe har gått feil? Har pausa nedlastinga, jeg...

:gaah:


#14

Miss Norway sa for siden:

Nei,bare fortsett du. Hvor stor er filen? Hvis du har brukt en dag på 20% av HELE sesong 2 er det vanlig altså! For det tar LANG tid å laste ned fra fellestorrentsteder dersom man ikke har optimalisert routeren. (Jeg har ikke gjort det og aksepterer derfor å ha litt lengre nedlastningstider enn jeg strengt tatt måtte hatt). På en episode a 45 min kan det glatt gå tre timer med nedlastning. Og feilmeldingene trenger ikke bety noe altså - det kan være forkastede nedlastningsbiter.

Hvilken hastighet ligger du på?


#15

Katinka sa for siden:

Får sånne meldinger i logger her også, men spiller av uten problemer.
Er det bare film du laster ned?
Jeg laster kun ned musikk.


#16

Stompa sa for siden:

Filen er litt over 8 GB - det er hele sesong 2. Fant ikke enkeltepisoder med mer enn 0 seedere.

Når det gjelder å optimalisere routeren - mener du med porter og sånt, det jeg ikke tør? Tror jeg må høre om det er noen på jobb som har peiling, annet enn datafolkene (som vil ha betalt hvis de skal hjelpe).


#17

Stompa sa for siden:

Tosse; det er sesong 2 av House; tv-serie. Det er første gang jeg laster ned noe som helst...


#18

Miss Norway sa for siden:

8 GB - dvs at du har lastet ned nesten 2 GB på en dag. Det er ikke verst altså, og alt tyder på at det går bra!

Jeg bruker Azureus. Der kan man se hvilket deler av filen som er ferdignedlastet, og begynne å se de første episodene når de er klare selv om ikke hele bunten er ferdig! Kanskje det går med deg også?

Jeg har valgt å IKKE klusse med routeren. Mest pga MrNorways behov for brannmur som fungerer bra.


#19

Stompa sa for siden:

Jeg fikk det til! :danse2: Det tok 3,5 døgn, men nå sitter jeg og ser de episodene jeg ikke har sett enda fra sesong 2. Måtte laste ned VLC media player (etter tips fra Iset i Torrent for dummies-tråden), for da jeg prøvde med Quick Time ble det bare rot, men nå funker det utmerket.

Dette er genialt, for etter gårdagens episode av ER kjenner jeg at jeg ikke kan vente til TV3 finner det for godt å sende flere episoder. Når den nye sesongen starter i USA i september, er jeg med. :riktig:


#20

Miss Norway sa for siden:

Grattis! :rørt:

Blir alltid rørt når noen tar torrent-dyden. :knegg:


#21

Pamina sa for siden:

Stolt av deg snuppa :klem:

:heia:


#22

Stompa sa for siden:

Nå har jeg sett ferdig sesong 2 - pinlig egentlig; det gikk fort... For en fantastisk serie! Jeg venter på at sesong 3 skal lastes ned nå. Regner med at den er klar i morra kveld...

Hvor finner jeg ut når sesong 4 begynner i USA? Ja, for det kommer vel en sesong 4?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.