kamp sa for siden:
Er det noen som er gode i engelsk her som kan oversette denne oppskriften?
sjelemat.blogspot.no/2013/07/sommerlig-sitronformasj-kake.html
Oppskrift Bunn
4 egg
4 ss sukrin
1 ts vaniljeekstrakt
1 ts bakepulver
1 dl kokosmel
1 dl væske (fløte, kokosmelk, melk el)
Pisk eggedosis av sukrin og egg.
Sikt inn det tørre, og bland godt.
Hell røren i en smurt springform (legg gjerne en bit bakepapir i bunnen), og stek ved 180 grader i ca. 20 - 25 minutter
Oppskrift Fromasj
3 egg
4 - 5 ss sukrinmelis
5 gelatinplater
ca. 1/2 dl kokende vann
1 sitron - saft og revet skall
3 dl kremfløte
(Evt. DENNE oppskriften - på luftig og lett Sitronfromasj).
Start med å legge gelatinplatene i bløt.
Pisk egg og sukker til eggedosis i en bolle.
Pisk kremfløten i en annen bolle.
Bland sammen eggedosis og pisket krem, og tilsett saft og finrevet skall av sitron.
Klem ut vannet av gelatinplatene, tilsett ca 1/2 dl kokende vann, og rør godt til de er smeltet.
Hell gelatinen i en tynn stråle i fromasjblandingen, mens du røren hele tiden.
Behold ringen på spingformen med kakebunnen på.
Hell fromasjblandingen over kakebunnen, og sett kaken kjølig i ca 2 timer.