Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oversette oppskrift til engelsk?

#1

kamp sa for siden:

Er det noen som er gode i engelsk her som kan oversette denne oppskriften?

sjelemat.blogspot.no/2013/07/sommerlig-sitronformasj-kake.html

Oppskrift Bunn
4 egg
4 ss sukrin
1 ts vaniljeekstrakt
1 ts bakepulver
1 dl kokosmel
1 dl væske (fløte, kokosmelk, melk el)
Pisk eggedosis av sukrin og egg.
Sikt inn det tørre, og bland godt.
Hell røren i en smurt springform (legg gjerne en bit bakepapir i bunnen), og stek ved 180 grader i ca. 20 - 25 minutter

Oppskrift Fromasj
3 egg
4 - 5 ss sukrinmelis
5 gelatinplater
ca. 1/2 dl kokende vann
1 sitron - saft og revet skall
3 dl kremfløte
(Evt. DENNE oppskriften - på luftig og lett Sitronfromasj).

Start med å legge gelatinplatene i bløt.
Pisk egg og sukker til eggedosis i en bolle.
Pisk kremfløten i en annen bolle.
Bland sammen eggedosis og pisket krem, og tilsett saft og finrevet skall av sitron.

Klem ut vannet av gelatinplatene, tilsett ca 1/2 dl kokende vann, og rør godt til de er smeltet.
Hell gelatinen i en tynn stråle i fromasjblandingen, mens du røren hele tiden.

Behold ringen på spingformen med kakebunnen på.
Hell fromasjblandingen over kakebunnen, og sett kaken kjølig i ca 2 timer.


#2

Skilpadda sa for siden:

Basis
4 eggs
4 tbsp erythritol
1 ts vanilla extract
1 ts baking powder
1 dl coconut flour
1 dl liquid (cream, coconut milk, milk, kokosmelk, melk el)

Beat eggs and erythritol until stiff.
Mix in the dry ingredients.
Pour the batter into a greased cake pan (it can be a good idea to put a bit of parchment paper in the bottom) and bake at 180 C for 20-25 minutes. Leave it in the pan.

Mousse
3 eggs
4-5 tbsp erythritol
5 leaves of gelatin
ca. 1/2 dl boiling water
1 lemon - juice and zest
3 dl heavy cream

Soak the gelatin in water.
Beat eggs and erythotil until stiff.
Whip the cream in another bowl.
Mix the eggs and the cream, and add lemon juice and zest.
Squeeze the water from the gelatin leaves and melt them in the boiling water.
Pour the melted gelatin into the mousse mixture in a thin stream while stirring all the time.
Pour the mousse batter on top of the cake. Let the cake set in a cool place for 2 hours.


#3

kamp sa for siden:

Takk :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.