Secunda vil veldig gjerne ha blå krem eller glasur på bursdagskaka si. Jeg synes sånne glasurer og kremer har en tendens til å være ganske fæle (liker ikke smørkrem) – gi meg oppskrifter som faktisk smaker godt!. Secunda foreslår at det kan være noe med hvit sjokolade i, og det høres jo ikke så dumt ut.
Jeg syns den som er på R.O.O.M. ostekaka er god. Det er melis, smør og kremost, jeg har litt sitron og vanilje i også. Liker ikke heller smørkrem, men den syns jeg er god.
Jeg synes ikke hverken smørkrem eller kremost-krem er godt. Sist 8-åringen laget muffins stivpisket vi eggehviter og blandet inn melis, det ble som ustekt pavlova/pikekyss. Veldig godt oppå muffins, men greit å ha servietter i nærheten når man spiser. :humre:
Er ikke hvit sjokolade enda mer søt da? Ville ikke brukt det..
Det spørs vel hvilken kake du baker men hva med ostekrem som brukes på gulrotkake, og bruke blå Wiltonfarge? Vær obs på at den fargen kan smitte av altså. Feks om du er redd for en hvit duk eller en kjole som er vanskelig å vaske.
Ellers kan Wiltonfargene brukes i fløtekremen om du har lyst til å bake bløtkake. :)