Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gaming-PC

#1

Frøy sa for siden:

Dette er guttungens store ønske til bursdagen. Jeg har skjønt at det er en stasjonær PC han ønsker seg men hva mer? Hva er greit nok for Minecraft o.l?



#3

Fluke sa for siden:

Hm. Jeg syns den ser litt svak ut til gaming. Nå driver vi på og sette oss inn i det der her hjemme, for eldstemann ønsker seg gaming-pc, og jeg trooooor vi har kommet til at pc må være "kraftigere". Når annonsen sier at den er "jevn til dagligdagse oppgaver" (eller hva det må var) så tenker jeg at den sikkert ikke er veldig god på minecraft (eller Portal2 som er grunnen til at vår eldste må ha ny pc).



#5

mrc sa for siden:

Virker som å være et godt tilbud.

Man kan jo i utgangspunktet si at Minecraft ikke har all verdens krav, men hvis andre spill blir aktuelle - og det kan det raskt bli - så øker kravene en del. Minecraft krever også litt hvis det skal benytte enkelte tillegg, samt av enkelte spillmodus.

Med kraftig prosessor og god grafikkprosessor er dette en pc som nok også kan ha et "lengre liv" i forhold til kommende aktuelle spill for brukeren.....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.