Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fotballmål i hagen?

#1

Bluen sa for siden:

Det aner meg at denne tråden neppe blir noen kioskvelter her inne, men jeg prøver. :knegg: Vi har noen bittesmå fotballmål i hagen - kanskje maks en halvmeter høye, og ungene klager over at de er for små. Jeg vurderer å slå til med et større i sommergave - er det noen som har tips? Regner med at det er store forskjeller i pris, kvalitet og anvendelighet på sånt. Hagen vår er langt fra diger, så full størrelse kan det ikke bli snakk om.


#2

Tangerine sa for siden:

Hva med sånn? Vi har to forholdsvis små sånne i "grendalaget"/gata på et fellesområde. Det blir lite brukt da stadion med alle sine fasiliteter er like ved, så jeg lurer på å "låne" et av dem til hagen vår. :D

www.froystadfiskevegn.com/sport



#4

GinaK sa for siden:

Tror jeg vet hvordan du mener. Naboen har noen små lave mål.
Vi har et med tjukke stenger som er kjøpt på XXL. Jeg var ute og klippet plenen i går og flyttet på det. Tror det rekker meg til livet omtrent.
Det tåler en trøkk for når gutta setter igang med å skyte på det så står det stødig.
Vårt er i rødt men lurer på om det er dette. Mener at det kostet innpå tusenlappen.


#5

Bluen sa for siden:

Takk for tips! Det fra Biltema funker, altså, Sol? Det velter ikke? Synes liksom det ser så gebrekkelig ut. :knegg:


#6

Sol sa for siden:

Det er ganske lett, men står stødig nok for oss, i alle fall. Det fulgte med plugger som man kan feste det i plenen med, men våre er borte.


#7

Chablis sa for siden:

Posen kjøpte på choppi.no
Det målet er veldig solid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.