kamp sa for siden:
Denne er knall god!
www.nrk.no/livsstil/spicy-tomatsuppe-med-scampi-1.3779924
Spicy tomatsuppe med scampi
2 ss olivenolje
4 båter hvitløk
1 rød chili
1 kg tomat
2 rød paprika
1 ts paprikapulver
2 ss hvitvinseddik
5 d l vann
1/2 ts havsalt
1/4 ts nykvernet pepper
1 dl matfløte
300 g pasta
16 scampi
1 ss olivenolje
Skjær hvitløken i tynne skiver og surr den i olje.
Tilsett finhakket chili, tomater og paprika i terninger, paprikapulver, eddik, salt og pepper.
La blandingen koke i to minutter. Tilsett vann og la suppen koke litt til. Ha så i matfløte og kok suppen i ti minutter under lokk.
Smak til med krydder.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek scampi i olje - som er tilsatt hvitløk, salt og pepper - i en panne til scampien skifter farge. Legg scampi og pasta i suppen ved servering.