Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor har de best utvalg av skolesekker i Oslo?

#1

Input sa for siden:

Må visst ut og handle skolesekk i helga, for det er krise å ikke ha den klar til besøksdag. :knegg: Så hvor har de best utvalg? Finnes det en butikk som selger sekker av mer enn ett merke? Poden er ikke særlig lett å få med seg i mer enn én butikk.


#2

apan sa for siden:

Jeg har funnet Troll på ARK, Beckmann på Notabene og veskebutikk. Bergans kommer i sportsbutikk, men de hadde ikke fått der jeg var.


#3

apan sa for siden:

Jeg ville tittet på nett og styrt mot favoritten. Om den ikke sittet bra, får man heller dra videre.


#4

millact sa for siden:

Notabene og Norli har Beckmann. XXL har hatt både beckmann og Bergans, men det er ikke alltid de har nyeste beckmann modellene.


#5

millact sa for siden:

Du får også Troll på Toys R Us og BR Leker.


#6

IzziCreo sa for siden:

Vi digger Troll så Ark på Egertorget? Sjekk på nettsidene til Ark, for hvis du finner en modell der, så kan du sjekke hvor de selger den. Ellers så er det jo både sportsbutikker og veskebutikker i området Egertoget, Grensen, Kirkeristen, Arkaden, Byporten og Oslo City.


#7

Tallulah sa for siden:

Stripa fra Sentrum scene til Oslo city dekker de fleste. Da har du Intersport, Ark, notabene på Gunerius, Norli og BR på Oslo City.


#8

Tjorven sa for siden:

Vi har kjøpt Bergans på XXL.

Hvis han er liten av vekst må du vurdere størrelsen på sekken nøye. En del av sekkene er for store for de aller minste førsteklassingene. Det var grunnen til at vi endte opp med Bergans.


#9

millact sa for siden:

Nå har dere kanskje kjøpt, men ser av reklamen at G-Sport (eller G-Max) har både beckmann og bergans.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.