liefje sa for siden:
Skal jeg ta på glasuren til Toro langpannekaken nå mens den fortsatt er litt varm eller vente til den blir helt kald? (skal spises i morgen).
Har kjøpt Toro glasur også. ;-p
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
liefje sa for siden:
Skal jeg ta på glasuren til Toro langpannekaken nå mens den fortsatt er litt varm eller vente til den blir helt kald? (skal spises i morgen).
Har kjøpt Toro glasur også. ;-p
annemede sa for siden:
Kald kake. Ellers kan glasuren smelte.
liefje sa for siden:
Takk! Husker det var en annen kake jeg bakte en gang hvor glasuren måtte tas på varm kake. Da venter jeg.
liefje sa for siden:
Oppbevaring til i morgen, da? Bare på kjøkkenbenken i en pose eller noe sånt?
Anne C sa for siden:
Jeg ville hatt den i kjøleskapet.
Syrinx sa for siden:
Kjøkkenbenken til i morgen.
liefje sa for siden:
Problemet er at det er en sånn kjempestor langpannekake. Den går ikke inn i kjøleskapet. Men hvis jeg venter med all pynting til i morgen, går det vel greit. :ber:
Adrienne sa for siden:
Pakke inn i pose og la stå på kjøkkenbenken til i morgen og så pynte med glasur og pynt da.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.