Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toro langpannekake - haster

#1

liefje sa for siden:

Skal jeg ta på glasuren til Toro langpannekaken nå mens den fortsatt er litt varm eller vente til den blir helt kald? (skal spises i morgen).

Har kjøpt Toro glasur også. ;-p


#2

annemede sa for siden:

Kald kake. Ellers kan glasuren smelte.


#3

liefje sa for siden:

Takk! Husker det var en annen kake jeg bakte en gang hvor glasuren måtte tas på varm kake. Da venter jeg.


#4

liefje sa for siden:

Oppbevaring til i morgen, da? Bare på kjøkkenbenken i en pose eller noe sånt?


#5

Anne C sa for siden:

Jeg ville hatt den i kjøleskapet.


#6

Syrinx sa for siden:

Kjøkkenbenken til i morgen.


#7

liefje sa for siden:

Problemet er at det er en sånn kjempestor langpannekake. Den går ikke inn i kjøleskapet. Men hvis jeg venter med all pynting til i morgen, går det vel greit. :ber:


#8

Adrienne sa for siden:

Pakke inn i pose og la stå på kjøkkenbenken til i morgen og så pynte med glasur og pynt da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.