Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tining av kake og pizzasnurrer

#1

Njulaif sa for siden:

I helgen har jeg bakt en eplekake med vaniljekrem i langpanne, og "ørten" pizzasnurrer som vi skal ha med til en sommerfest i barnehagen i morgen. Jeg puttet alt sammen i fryseren så fort det var avkjølt slik at det skulle holde seg best mulig til i morgen.

Så nå er det store spørsmålet: Skal jeg ta det opp i kveld før jeg legger meg, eller skal jeg ta det opp i morgen tidlig? Og skal det stå i romtemperatur å tine eller i kjøleskapet? Hva gir best resultat?

Kaken er delt opp i serveringsstykker hvis det har noe å si.

Redigert for å si at det skal spises sånn ca. 15.30/16.00 i morgen.


#2

Niobe sa for siden:

Jeg hadde tatt det opp i morgen tidlig og tint på benken.


#3

millact sa for siden:

Enig. Det tiner fort nok da i denne varmen.


#4

Njulaif sa for siden:

Tusen takk for råd, jenter. :) Da gjør jeg det.


#5

Njulaif sa for siden:

Nok en gang tusen takk for gode råd. Det hele ble perfekt takket være dere. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.