Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye skal en laptopvifte egentlig bråke?

#1

Kanina sa for siden:

Jeg har kjøpt ny laptop! Hurra! Den heter Yoga, og kan bøye skjermen helt bak. Men den har en annen egenskap som minner om en yogi, og det er at den bråker omtrent som yoga-pust. Dvs vifta bråker! Jeg kan ikke huske at den forrige lagde så mye lyd? Hvor mye lyd bør man tolerere? Jeg kjøpte den på black-Friday-UKEs-salg på Elkjøp, til 8000 kr. Hvor mye mer må jeg opp i pris for å få noe mer lydløst? Eller er det noe galt med akkurat den jeg har fått?


#2

frukt sa for siden:

Jeg har en bitteliten sak som kostet ca 2600, og den lager ikke en lyd. Men den er ikke spesielt kraftig, og jeg vil tro en kraftigere maskin kan bråke mer.


#3

Kanina sa for siden:

Ja, det var det som slo meg også. Give and take, lzm!


#4

IzziCreo sa for siden:

Eldste har Yoga, og jeg kan ikke si at den bråker? Det er ikke et program som står og henger da? Da freses jo viften opp...


#5

Adrienne sa for siden:

Jeg tror ikke den skal bråke så mye som du beskriver og jeg ville nok kontaktet enten butikken du kjøpte den på eller Lenovo direkte og høre om det er normalt.


#6

Tjorven sa for siden:

I dag sitter jeg hos "kunden min" og irriterer meg vanvittig over hvor mye pcen bråker. Og det er visst en yoga det også.

Fryktelig irriterende altså.


#7

veobra sa for siden:

Jeg tror ikke dyre pcer skal bråke så fælt. Jeg har en fra HP som bråker fryktelig. Akkurat den jeg har er visstnok kjent for den feilen. Jeg angrer på at jeg ikke klagde på den med en gang. Det er irriterende.


#8

Mex sa for siden:

Jeg har en ganske kraftig Dell PC, den bråker ikke.
Jeg ville ha sjekket det. For meg høres det ut som noe er galt.


#9

Input sa for siden:

Jeg har en Macbook Air som ikke lager noe som helst lyd med mindre den blir for varm. Det skjer ekstremt sjelden. Jeg sliter alvorlig med den type lyder, så jeg er avhengig av en stille laptop. Synes det du beskriver høres unormalt ut for en såpass dyr laptop.


#10

Kaprifol sa for siden:

Det høres feil ut. Nyere laptoper skal vel ikke bråke, bortsett fra hvis du sitter med dem klistra til fanget i timesvis sånn at de blir fryktelig varme på undersiden.


#11

Elisabet sa for siden:

Det kommer ann på hvilken prossessor du har på laptopen din. De nye nå er veldig stille hvis du bare kjøper riktig type. Husker ikke hva det var jeg fikk beskjed om av mannen å se etter på prossessor når jeg kjøpte ny pc nå, men den er veldig stille i alle fall. Det var i alle fall SSD lagring var en av tingene mener jeg, men det var noe med "intel core i" prosessor eller noe også jeg måtte passe på.


#12

Snippa sa for siden:

Kjent problem med yoga. Google yoga og fan noise, så får du en hel haug av treff.
Jeg har den modellen som var dyrest for et års tid siden, den bråker som et h.... Og den er enda bytta en gang, fra en annen yogamodell, fordi jeg syntes den bråka sånn. Jeg angrer på at jeg ikke leverte denne tilbake også. Det er den dårligste og dyreste maskina jeg har hatt noen gang.


#13

Tjorven sa for siden:

Den yoga-maskinen jeg har hos denne kundenblir varm bare av å stå rett på pulten og nå har jeg fått et kjøleelement under den. Det kjølelementet bråker ikke akkurat noe mindre enn selve pcen, for å si det sånn. :gal:


#14

mrc sa for siden:

Sjekk at den ikke står i "high performance-mode", der en del maskiner kan være innstilt på at viften skal gå hele tiden.

Har testet et par Yoga-modeller tidligere, og støy har der ikke vært noe problem. Men det er et par år siden nå, og serien har etter hvert vokst en del i flere retninger..


#15

IzziCreo sa for siden:

Har nå sjekket nøyere eldstes Yoga, og ikke en lyd fra den. Hun så rimelig rart på meg da jeg spurte også :knegg: Klag. Det ville jeg gjort.


#16

Strå sa for siden:

Min Lenovo Yoga hører jeg nesten aldri en lyd fra. Det skal ikke være sånn. Klag, KLAG sier jeg.


#17

mrc sa for siden:

Hvilken konkret Yoga-modell er det snakk om?


#18

Joika sa for siden:

Kollegaen min har en sånn tror jeg? Den lager ikke mye lyd... Men specsa kan vel variere?


#19

emm sa for siden:

Dattern min har en Yoga, fikk til jul i fjor og den kostet rundt 5000,- mener jeg. Altså en dårligere modell, den lager omtrent ikke lyd.


#20

Kanina sa for siden:

Nå har jeg hatt den en uke. Den lager stort sett lite lyd, det er bare noen ganger den setter i gang med det bråket, uten at jeg skjønner hvorfor (ingen tunhe programmer, ikke fanget inni teppe på fanget..).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.