Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg lage glasur av krem?

#1

Floksa sa for siden:

Saken er den at jeg har igjen relativt mye krem med vaniljekrem etter å ha fylt marsinpankake.
Vi skal også ha en sjokoladekake og min indre økonom har lyst til å helle kakaopulver og melis i krem restene og vispe...
Men er det egentlig gjennomførbart?
Blir det fluffy glasur som jeg ser for meg?


#2

Candy Darling sa for siden:

Vi kjører mormorkake som familietradisjon, og det er en slags smørkrem som blandes med krem og smeltet sjokolade. Godt og mektig. :knegg: Si fra hvis du vil ha detaljer, har det ikke i hodet.


#3

polarjenta sa for siden:

Mamma pleier å lage en eller annen form for sjokoladekrem som hun har på bløtkakebunn, det er i alle fall godt.


#4

Candy Darling sa for siden:

:hyper: Kjenner hun også mormor?


#5

mkj sa for siden:

Jeg ville ha droppet melisen, men heller ta kakao og ha sjokoladekrem på, blir helt sikkert godt.


#6

polarjenta sa for siden:

Hehe, hvem vet, men jeg tror ikke at det er noen smørkrem involvert.


#7

Candy Darling sa for siden:

Dette er noe greier med smør og margarin sammen (man må faktisk ha halvparten margarin, viser det seg, ellers blir det steinhardt :sparke: ) som smeltes sammen med sjokolade og kjøles ned og blandes med krem - husker ikke om det er melis i. Hvis ikke, er det vel ikke smørkrem, men ganache eller noe sånt?


#8

Floksa sa for siden:

Det gikk veldig bra!

:barelittkvalmfordetblefortsattlitttilovers:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.