Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor lenge forventer du at et par sko varer?

#1

Tallulah sa for siden:

I mars kjøpte jeg et par Sketchers til Hiawata (11 år). Nå, knappe tre måneder senere er de utslitt. :mumle: Det er slitt hull tvers igjennom innersålen på hælen, tåa og under tåballen, og ved ankelen er det slitt hull slik at en skarp plastkant stikker ut og skjærer ham i ankelen.

De er utsatt for helt normal bruk; ikke skating, sykkelbremsing eller annet; bare spasering og friminuttlek. Ikke har han brukt dem hver dag heller, i starten kom det snø innimellom og han bruke vinterskoene sine i stedet. Han veier jo betydelig mindre enn en voksen også (skoene er i voksenstørrelse).

Jeg har klaget, for jeg syns ikke det er godt nok, men hva tenker dere?


#2

polarjenta sa for siden:

Til det bruket syns jeg det er grunn til å klage.


#3

Cuyahoga sa for siden:

I alle fall en sesong, helst mer. Fritidssko i tøy tenker jeg kanskje varer litt kortere enn andre sko, men tre mnd er for lite ja.


#4

Lavender sa for siden:

Hadde klaget. Jeg kjøper over gjennomsnittet dyre sko til barna og forventer at hovedskoparet holder en sesong.


#5

Che sa for siden:

Skechers er jo ikke billigsko heller, så jeg forventer mere. Lillebror fikk skechers som innesko i vinter - de er utesko nå. De holder godt. Mine egne er og fine ennå. Helt klart klagegrunn


#6

Tallulah sa for siden:

De er ikke spesielt slitt på utsiden, faktisk. Så det er tydeligvis innermaterialet som er for dårlig. Det er tekstilsko, så jeg forventer ikke at de varer evig, men hadde trodd at de ville vare til august, i det minste.


#7

GinaK sa for siden:

Er det den typen som er supermyke, ala Nike Free?
Minsten har hatt et par sånne sko, Nike, og får det ikke igjen. Det er ikke noe for han for skoene slites altfor fort. Ihvertfall til den prisen, selv om de som han fikk var halv pris men allikevel dyre nok.
Han får joggesko med mest mulig skinn, minimum at de er avstivet på tuppen og helst mer.


#8

Tallulah sa for siden:

Ja, veldig lette, og med memory foam i sålen. Som sagt er de ikke slitt utenpå, bare inni, så det er nok ikke bruken som er årsaken her.


#9

GinaK sa for siden:

Aner ikke jeg altså men kan de ha blitt laget i et annet land enn originalen? :confused: Kan de være fake men fremstå som ekte?


#10

Tallulah sa for siden:

De er kjøpt på Brandos, jeg tror det er merkevare, altså. :vetikke:

Noen erfaringer med å klage til dem?


#11

Myria sa for siden:

Jeg hadde klaget ja.


#12

Bloppy sa for siden:

Det er definitivt innafor å klage på de! Så lenge det er innsiden som er slitt, kan de jo ikke skylde på røff behandling av skoene heller.


#13

Luftslottet sa for siden:

Barnesko bør vare mer enn én sesong. Jeg forventer at sko til eldstemann holder så de kan brukes som reservesko for yngstemann. Jeg ville også klagd hvis de varte kortere enn en sesong.

Sko til meg selv bør vare minst to sesonger, helst fler. Jeg kjøper bare sko som skal være kvalitet og til den prisen bør det faktisk være det også. :nemlig:


#14

millact sa for siden:

Jeg forventer ikke at joggesko skal holde en sesong, men i ditt tilfelle ville jeg klaget siden det er innsiden som er utslitt og ikke utsiden.


#15

Che sa for siden:

Jeg har klaget til brandos og opplevd god kundeservice.


#16

Tallulah sa for siden:

Godt å høre!


#17

løve70 sa for siden:

Jeg hadde også klagd. Men den slags bruk, hadde jeg forventet at de skulle vare en sesong(minst). Her er joggesko (type Nike free) utslitt etter en sesong, men da er de i bruk stort sett hver dag og det er helt greit tenker jeg.

Vi har ellers god erfaring med Skechers. Både LilleVenn og jeg har hatt flere par og ikke hatt noe å utsette på kvaliteten.


#18

Elise sa for siden:

Jeg har hatt 5 par skechers, og opplever ikke at det er spesielt god kvalitet, jeg har slitt ut alle. På de siste ble det hull inni ved hælen etter svært kort tid. Liker skoene godt likevel. I ditt tilfelle ville jeg absolutt klaget, ja.


#19

Tallulah sa for siden:

Ja, hadde de sett sånn ut som dette i august hadde jeg vært fornøyd med holdbarheten. Hadde de sett slik ut i juli hadde jeg nok ikke klaget, men mumlet litt over dårlig kvalitet og ligget unna merket deretter, men ubrukelige etter tre måneder syns jeg ikke holder.


#20

Bokormen sa for siden:

Jeg synes det er rimelig å forvente at de skal tåle minst en sesong med vanlig bruk. :jupp:


#21

Bluen sa for siden:

Sånn er det her også - ser nettopp at Ivars Puma-joggesko har fått hull på tåa etter halvannet måned. Det var slik i fjor også; tror det gikk med tre par joggesko per barn i løpet av sommeren. :gal:


#22

Palmen sa for siden:

Mannen min har brukt et par Scetchers i to sesonger nå, og de holder fortsatt. Jeg hadde klagd.


#23

Teofelia sa for siden:

Jeg kjøper det meste av sko på Eurosko, og de opererer med et års garanti på sko. Jeg har levert inn mange par barnesko som bare har vart 8-10 mnd og alltid fått reparasjon eller nye sko. Sko som var nye i mars hadde jeg ikke nølt med å returnere.


#24

Tallulah sa for siden:

Her kan dere se bildene jeg har sendt:


#25

Tallulah sa for siden:

Fikk svar i dag, og kan returnere skoene kostnadsfritt og får pengene tilbake. Superservice av Brandos!


#26

Millen sa for siden:

Så bra!



#28

Einhyrningur sa for siden:

Så bra!

Hadde det vært eldstemann hadde jeg vært imponert over at de holdt i tre måneder, men hadde det vært de andre hadde jeg klaget. Godt du fikk pengene tilbake!


#29

millact sa for siden:

Bra det ordner seg!


#30

veobra sa for siden:

Bra du får penger igjen. Det skulle egentlig bare mangle med skikkelige sko som ødelegges på så kort tid.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.