Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toms i vaskemaskin?

#1

Bergensis sa for siden:

Storesøster har lyse Toms som er blitt veldig skitne. Er det trygt å gi dei ein runde på skånsom 30-gradersvask i vaskemaskina? Eller bør eg satse på håndvask?


#2

Millen sa for siden:

Abonnerer.


#3

Isprinsessen sa for siden:

Jeg har vasket mine lyse Toms i vaskemaskina på 30 eller 40 grader, de tålte det men fikk ikke bort alle flekkene.


#4

gullet sa for siden:

Bruker Zalo eller gallesåpe på flekkene, det kommer an på hva det er og hiver skoene i maskinen på hurtigvask 40 grader.
Det er vel som alt annet av skotøy, at det kan korte ned levetiden, men gørrmøkkete sko blir allikevel ikke brukt her i huset og da er det vinn, vinn!


#5

Addison sa for siden:

Jeg vasket mine Converse i maskin, gikk bra, selv om de nok ble litt mer slitte enn ved mer skånsom behandling. De ble dog gullende rene. :nikker:


#6

Charlie sa for siden:

Lurer også på det. Vasket nye Vans i maskinen, og stoffet på innersålen løsnet (helt, som i falt av og etterlot en klissete limsåle).

Har et par møkkete Toms på vaskerommet, men har ikke turt å ta steget, ennå.


#7

007 sa for siden:

Min erfaring er at Toms falmer veldig etter skånsom maskinvask.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Mine krympet i vaskemaskin


#9

Odelia sa for siden:

Mine lyseblå har vært minst 2 ganger i maskinen på 40 grader uten at de ble ødelagt/stygge av den grunn (brukte Omo color). Tror muligens jeg tok ut sålen først om jeg ikke husker helt feil.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.