Jeg skal servere nøtte-, gluten-, melke- og eggefri kake i bursdag, og har sjekket at alle tåler Toro langpannekake. :puh: Men hvordan pynter jeg den?
Nonstop er ikke lenger melkefri, ser jeg, men seigmenn skal gå bra, og strøssel? Hva med MMF hvis jeg skal lage en hest (yes, I kid you not) - eller er det bedre med en sjablong og melisglasur i ulike farger? :blånn: Kanskje melkefri sjokoladeglasur på hele og psykedelisk strøssel rundt sjablongen? :happydance:
Noen åpenbare pit-falls fra dere som er erfarne i gamet? Og tips, selvsagt.
Jeg pyntet Toro langpannekaken med glasuren fra Toro og sånn strøssel fra Dr. Ötger. Hadde tenkt Seigemenn i tillegg, men så hadde vi et par som ikke kunne spise det (en veganer, en muslim eller hva det nå var). Kjedelig og safe.
Og Dr Ötker-strøssel må du lese på. Tror ikke alle variantene er glutenfri. Glasur av melis, kakao, melkefri margarin og litt kaffe funker fint, men blir litt mykere enn med smør.
Jeg mener å ha lest at Non Stop er like melkefri som før, men at reglene for merking har blitt strengere? Så om man tålte den før, så skal man tåle den nå også.
Ser ut som det finnes både melke- og glutenfrie pølser, hvor får man glutenfrie lomper? På velassorterte matbutikker eller må man på helsekost og sånn?
Eggeallergikeren tåler stekt egg. :puh: Og Jacobs hadde glutenfrie lomper. Jeg brøt imidlertid likt-for-alle-regelen da jeg så prisen, vi får skille akkurat på lompene! :tullerdunisse: