Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Glasur til sjokoladekake med eller uten smeltet smør?

#1

Timar sa for siden:

Ja, hva liker FP best? Og hva egner seg best til bhg-avslutning? Planen er å dele kaka i stykker på forhånd.

Jeg lager alltid stiv glasur med smeltet smør, melis, kaffe, kakao og vaniljesukker. Det ser ut som det er det samme som inngår i glasur ala smørkrem.


#2

millact sa for siden:

Jeg pleier å gjøre som deg, med like ingredienser. De fleste liker det. Det er ofte mer kaffe-eller sjokoladesmak enn smør synes jeg.


#3

Acino sa for siden:

Jeg liker best fluffy smørkrem; Blander meierismør med vaniljeessens, melis, oboypulver, bakekakao og væske til passe luftig konsistens - væske som f.eks vann(om den ikke har plass i kjøleskapet), melk, sjokoladelikør osv. Ikke særlig glad i kaffe i, men nå drikker jeg ikke kaffe da, så.


#4

IzziCreo sa for siden:

Smeltet smør :nemlig:


#5

Timar sa for siden:

Never mind, det ble visst ikke sjokoladekake på folket likevel. :mad: At jeg aldri husker at den rista ikke egner seg som rist!

Nå har jeg noen rufsete kakerester som ikke egner seg å servere andre og Toro muffins i ovnen. Sukk.

Men neste gang!


#6

Njulaif sa for siden:

Cakepops? :jupp: Kanskje ikke akkurat til folket, men til dere selv? :glis:


#7

Niobe sa for siden:

Jeg foretrekker kremost i glasuren. Det blir friskere.


#8

Timar sa for siden:

Hva blander jeg kakesmuler med da? Har ikke sjokolade, men kakao og smør, funker det? Det var jo en god ide.


#9

Niobe sa for siden:

Lag en vanlig sjokoladeglasur, og bland kakesmulene i. Til spesielle anledninger blander jeg med smeltet sjokolade. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.