Timar sa
for 8år siden:
Ja, hva liker FP best? Og hva egner seg best til bhg-avslutning? Planen er å dele kaka i stykker på forhånd.
Jeg lager alltid stiv glasur med smeltet smør, melis, kaffe, kakao og vaniljesukker. Det ser ut som det er det samme som inngår i glasur ala smørkrem.
millact sa
for 8år siden:
Jeg pleier å gjøre som deg, med like ingredienser. De fleste liker det. Det er ofte mer kaffe-eller sjokoladesmak enn smør synes jeg.
Acino sa
for 8år siden:
Jeg liker best fluffy smørkrem; Blander meierismør med vaniljeessens, melis, oboypulver, bakekakao og væske til passe luftig konsistens - væske som f.eks vann(om den ikke har plass i kjøleskapet), melk, sjokoladelikør osv. Ikke særlig glad i kaffe i, men nå drikker jeg ikke kaffe da, så.
IzziCreo sa
for 8år siden:
Smeltet smør :nemlig:
Timar sa
for 8år siden:
Never mind, det ble visst ikke sjokoladekake på folket likevel. :mad: At jeg aldri husker at den rista ikke egner seg som rist!
Nå har jeg noen rufsete kakerester som ikke egner seg å servere andre og Toro muffins i ovnen. Sukk.
Men neste gang!
Njulaif sa
for 8år siden:
Cakepops? :jupp: Kanskje ikke akkurat til folket, men til dere selv? :glis:
Niobe sa
for 8år siden:
Jeg foretrekker kremost i glasuren. Det blir friskere.
Timar sa
for 8år siden:
Njulaif sa:
Cakepops? :jupp: Kanskje ikke akkurat til folket, men til dere selv? :glis:
Hva blander jeg kakesmuler med da? Har ikke sjokolade, men kakao og smør, funker det? Det var jo en god ide.
Niobe sa
for 8år siden:
Lilletrille sa:
Hva blander jeg kakesmuler med da? Har ikke sjokolade, men kakao og smør, funker det? Det var jo en god ide.
Lag en vanlig sjokoladeglasur, og bland kakesmulene i. Til spesielle anledninger blander jeg med smeltet sjokolade. :sparke: