Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fitbit-trøbbel - hva skal jeg velge istedet?

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg fikk en Fitbit Charge HR til jul, og er nå på tredje reklamasjon - jeg har altså fått ny to ganger. Feilene har vært at den slutter å synkronisere, slutter å registrere aktive minutter og at klokka blir feil og ikke er mulig å stille. Nå har det skjedd igjen, og jeg vil bytte til annet produkt. Har sett på supportsidene deres at dette er vanlige problemer, men det er jo nokså utrolig at det skjer med akkurat mine tre armbånd i løpet av under et halvt år?! :( Jeg har ikke kastet dem i bakken eller brukt dem i dusjen eller annet tull.

Jeg må bytte til en som fins i nettbutikken den ble kjøpt i, og kan godt betale et mellomlegg. Men nå er jeg veldig usikker på hva jeg skal velge.


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg liker veldig godt Fitbiten når den virker. De andre de har er Fitbit Alta, Fitbit Blaze, Fitbit Surge, Pebble Time, Pebble Steel, Withings Activité, Withings Activité Pop. Noen som har erfaringer med noen av disse?


#3

Adrienne sa for siden:

Polar A360, hvis du har mulighet. Litt mer pulsklokkefunksjonalitet, men jeg er mye mer fornøyd med den enn med Fitbit, som jeg opplevde som mye trøbbel og ikke verdt pengene.


#4

Observatøren sa for siden:

Men hva er kriteriene dine?

Jeg har en withings activite pop, som jeg var veldig fornøyd med. Den er diskret, fin aktivitets og søvnmåler, fin app og superpraktisk fordi den ikke trenger lading.

Men for tre uker siden kjøpte jeg en fitbit surge fordi jeg ønsket pulsmåling- det gjør ikke withingsen.


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg likte funksjonene på den jeg hadde. Greit å ha skritteller, aktive minutter, puls, aktive minutter. Ikke så farlig med søvn. Jeg foretrekker vel også en som ikke er kjempestor, og jeg trenger ikke de funksjonene til en smartklokke med påminnelser osv.


#6

Filifjonka sa for siden:

Kikket på den Withings Pop. Syns den var fin, men litt dumt at den ikke måler puls.


#7

Fluke sa for siden:

Jeg har Fitbit Surge og er veldig fornøyd med den. Den er litt stor da, og det er det eneste jeg har å utsette på den, men Polar er vel ca like stor tror jeg. Har hatt og brukt den siden jul og ikke hatt noen problemer.


#8

Einhyrningur sa for siden:

Søsteren min har Blaze, den likte jeg godt. Det har ikke vært noe tull med hennes. Min Charge Hr er det alltid noe tull med.


#9

Candy Darling sa for siden:

Men du er sikker på at det ikke er telefonen din som hikker? Du har forsøkt å avinstallere appen?


#10

Filifjonka sa for siden:

Ja. Har prøvd alle tips på supportsidene. Og det kan jo ikke skyldes telefonen at klokka er feil?


#11

Karamell sa for siden:

Avbefaler den jeg har ihvertfallm i tilfelle noen på butikk skulle lure deg også til å tro den er den beste. Jeg har Jawbone up2. Elendig låsemekanisme og jeg mister den flere ganger pr døgn. Den måler heller ikke puls. Og kun skritt, ikke annen aktivitet. Ja, søvn er den greit god på. Men den faller altså av!


#12

Filifjonka sa for siden:

Takk for advarselen! Jeg må uansett velge en av de som er i nettbutikken, på listen over.


#13

Candy Darling sa for siden:

Jo, det tror jeg, den synkes via appen. I hvert fall min, da jeg fløy til en annen tidssone.

Vi har 4 fitbits i nær familie, én av dem måtte byttes pga feil på reimen. Jeg har surge og er veldig fornøyd med den. Jawbone up3 var også bra, men den måler ikke puls under aktivitet (bare i hvile, og estimerer når du legger inn aktiveten manuelt), og det var litt av poenget for meg.

Den falt ikke av, tror det hører til 2-ern.


#14

Filifjonka sa for siden:

Men hvis det er telefonen så er det jo litt rart at den synkroniserer på annet enn klokka? Har uansett restartet armbånd, restartet telefon, oppdatert telefon, installert app på nytt osv., om det så hadde fungert (noe det ikke gjorde) så kan jeg kan nesten ikke holde på med det hele tiden.


#15

Candy Darling sa for siden:

Nei, det er jo så. Men hvis det er der problemet ligger vil det jo ikke hjelpe å få en annen type fitbit, i hvert fall.


#16

Filifjonka sa for siden:

Nei, er skeptisk til Fitbit etter dette. Jeg så jo inne på supportsidene at mange har problemer med dem.


#17

frukt sa for siden:

Såvidt jeg kan se så må du nesten gå for en fitbit om du vil ha pulsmåling. Du kan jo evt. få en ny og selge den så du kan kjøpe noe helt annet.


#18

Guava sa for siden:

Jeg har hatt chargeHR og den trøblet en gang og det var da jeg hadde vært i England. Jeg lurte på om klokkeflytting trøblet det til.
Min charge HR ble veldig stygg og plasten løsnet på armbånd.
Nå har jeg Blaze. Den er såpass ny at jeg ikke har erfaring med holdbarhet. Den er brukervennlig, men er ganske stor.

Det fitbit ikke kan særlig godt er pulsmåling. Den gir en indikasjon, men er alt for unøyaktig for pulstrening og reell pulsmåling.


#19

Candy Darling sa for siden:

Den er ikke i nærheten så god som et pulsbelte, nei. Men hos meg er den relativt konsistent, likevel, altså at den gir meg for lavt svar men noenlunde systematisk.


#20

Filifjonka sa for siden:

Jeg er ikke SÅ opptatt av puls egentlig. Jeg løper mest på ellipsemaskin, og den måler pulsen nokså likt som pulsbeltet jeg hadde. Det viktigste er kanskje skritteller og en viss oversikt over aktivitet. Jeg er ikke så opptatt av detaljert statistikk.


#21

Observatøren sa for siden:

Hvis puls ikke er så viktig vil jeg anbefale deg Withings activite av de du nevner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.