Jeg har bakt en kanelkake og brukt glutenfri melblanding i stedet for hvetemel. Smaken ble god, men den er en anelse tørr. Er det noen som har tips for å redde den? Den skal ha melisglasur, men vet ikke om det hjelper noe særlig. :hjelp:
Det hjelper jo ikke nå, men jeg anbefaler å ha yoghurt, rømme eller annet syrnet melkeprodukt i røren når man baker glutenfritt. Blir ikke så tørt da syns jeg.
Er det godt med melis på? I så fall, hulle med gaffel og ha melisglasur på. Det gjorde jeg med en kake i helga. Problemet var bare at den var litt saftig i utgangspunktet og ble litt vel vassen. :flau:
Takk, folkens! Det skal være melisglasur på, så selv om den er i overkant søt tror jeg at jeg skal kjøre på med det, og så kanskje servere noe vaniljeis eller -kesam og bær sammen med den? Det blir nok bra. Gidder ikke lage en kake til...
Ja, det hadde nok vært smart. Jeg lager nesten aldri kaker (unntatt Toro langpannekake), og nå lagde jeg i tillegg med kokossukker som jeg noen ganger synes gjør ting tørre, og med melblandingen til Toro i stedet for kakemiksen, så litt mange kjappordninger i tillegg til at jeg fulgte oppskriften sånn ellers. Men jeg orker ikke bake en til, så da får jeg fikse på den jeg har. :)
Ja, hvis jeg hadde hatt sitron. :mann på vift og snart sovende unger: Jaja, det går seg til! I verste fall kjøper jeg noe kjapt i morgen, det er bare fredagskaffe, liksom. Men jeg tror det går. Får prøvesmake litt. :nemlig: