Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lading av hybridbiler - på vanlige ladeplasser?

#1

Høst sa for siden:

Jeg har en Phev, ladbar hybid, og arbeidsplassen min har to ladepunkter hvor det står reservert for El-biler. Er da min bil utelukket, siden den ikke har EL-nummer?

Jeg har sendt spørsmål til parkering på jobb, men ikke fått noe klart svar enda, og lurer på hvordan det er andre steder - kan dere med hybrid lade på el-ladeplasser?

Kjenner at jeg blir grinete dersom det viser seg at jeg ikke kan gjøre det fordi det ikke er en "ren" El-bil - hele policyen for en stor omlegging av parkeringsreglene hos oss for en stund siden gikk ut på at de ønsket at folk skulle kjøre mer kollektivt alternativt miljømessig. For de av oss hvor kollektivtrafikk er en fjern drøm grunnet bosted, og rene EL-biler for usikre med tanke på avstand, så er hybrid genialt - men fortrinnsvis dersom jeg også kan benytte ladepunkt på jobb. :sukk: Jeg skjønner at jeg ikke får andre fordeler som gratis parkering etc, men mulighet til å lade kan da ikke være helt utelukket?


#2

Pelen sa for siden:

Det mener jeg bestemt at du kan.


#3

Candy Darling sa for siden:

Reglene for offentlig parkering, fikk jeg opplyst av selger av hybridbil, er at man kan stå gratis på offentlige plasser så lenge man lader. Så må den flyttes, og man betaler vanlig takst. Jeg vil anta at det samme prinsippet er (eller kan argumenteres for å skulle være) for arbeidsplasser?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.