Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bortkastet med elsykkel fra Clas Ohlson?

#1

Serafin sa for siden:

Jeg har litt ekstra penger jeg kan bruke, og vurderer el sykkel.

Clas O har til 9000.-.
Det virker som om den er helt grei?

Er snakk om å sykle med ungene, sykkel til og fra skole etc. Det er ikke lange turer liksom.


#2

Serafin sa for siden:

Jeg kan legge til at kjøper jeg ikke el sykkel bør jeg kjøpe meg en annen god sykkel, jeg har en slik 1999.- sykkel som ble kjøpt i 2008 for å bruke sykkelvogn på nå.



#4

Ru sa for siden:

Kollega har den sammenleggbare til BilTema og er veldig fornøyd. Og denne kollegaen sykler lange strekk på den. :værsågod:



#6

Guttemammis sa for siden:

Vi har den offroad sykkelen fra Biltema til 8000.
Jeg er veldig fornøyd!(vi bor i en ås, så det er mye oppoverbakke).
Selvsagt vil jo en dyrere sykkel yte bedre, men til den prisen er den super.


#7

Candy Darling sa for siden:

Det har vært veldig mye problemer med motorene og batteriet på de billige syklene. Du kan være heldig, og du kan være uheldig.


#8

Syrinx sa for siden:

Drar opp denne tråden da den er aktuell for meg nå.

Jeg ønsker meg en elsykkel, men har ikke vilje eller økonomi til å gå over 10000.
Det er sykling på bygda det er snakk om, noen km hit og en mil dit.

Har noen flere gjort seg erfaringer med de billige elsyklene?



#10

Elise sa for siden:

Jeg kjøpte elsykkel i sommer. Endte med å kunne kjøpe en dyrere variant enn planlagt, fordi jeg fant den på finn.no, nesten ikke brukt. :jupp: :heia:

Jeg har testet en elsykkel som er i en ganske annen prisklasse (3 eller 4 ganger så dyr) og jeg har virkelig ikke bruk for den ekstra turbo-effekten i det daglige. Hadde jeg hatt muskelsvinn, så kanskje.


#11

celebelen sa for siden:

Ei jeg kjenner kjøpte en av de billigere syklene (lurer på om det var Biltema) for noen år siden. Den fungerte fint for hennes bruk, men hun sa at hun ville kjøpt en kraftigere en dersom hun hadde hatt en del motbakker. To km oppover krever mer enn to km bortover.


#12

Ru sa for siden:

Jeg har en Velocity White whatnot fra XXL. Funker som bare det. Har 15 km hver vei til jobb, inkl. oppoverbakker.


#13

nokon sa for siden:

Det du bør tenke på, er kva type motor du ønsker. Ofte er det sånn at dei motorene som er på dei billigste syklane sitt i hjulet medan dei dyrare motorene sitt i navet. Vi har ein av kvar, den med motor i hjulet (mannen sin) er enkelt sagt rask og grei men lutt uforutsigbar med tanke på bremselengde og ein del slike ting. Min, med krankmotor, er meir egna til tung last og er stødigare og meir forutsigbar. Samtidig krev krankmotor meir eigeninnsats enn navmotor. Mannen held utan problem same fart som før bakken starta i oppoverbakker, medan eg må tråkke mykje meir og mister meir fart. Så lutt avhengig av bruksområde, ville eg undersøkt kva slags motor ein treng før ein vurderer pris.


#14

Syrinx sa for siden:

Takk for mange innspill.

Jeg har lest mange tester og ser at dette med krankmotor stadig kommer opp. Det er mye relatert til bysykling har jeg inntrykk av. For å si det sånn, her på bygda er det ikke allverdens å å stoppe opp for liksom. :knegg: Neida. Stoppe må man selvsagt iblant her også, men som oftest oversiktlige og greie situasjoner. Uansett, takk. Nå ble jeg mer klok på hva krankmotor er.


#15

Ru sa for siden:

Min har krankmotor. Koster vel ca 14 000 til vanlig, men er ofte nedsatt til nærmere 10.

Jeg tror jeg har denne;
xxl.no/velocity-by-white-energy-boost-hd-18-elsykkel-dame/p/1143949_1_style

:knegg:
Svigerinnen min lånte min en uke for å teste den, og endte opp med å kjøpe seg en selv. Vi er begge der at det snør kremboller på tvers i helvete før vi bruker mer enn 15k på en sykkel. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.