Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg skal på Øya i morgen!

#1

Fruktflua sa for siden:

:jippi:

Wow! Ei venninne ringte nå og lurte på om jeg ikke ville være med på Øya i morgen og høre på Jesus and Mary Chain og Rocky Ericson! :D

Hun spanderer hotell OG Øya-billetter!

Er nesten helt ekstatisk her, jeg. :knegg:

MÅTTE bare dele det med noen. ;)


#2

Martis sa for siden:

Så hyggelig av henne!

Vi skal også på øya, både i morra og på lørdag :hyper: Og værmeldingene blir bare bedre og bedre!


#3

Fruktflua sa for siden:

:jippi:

Da sees vi da. :knegg:


#4

Agurke sa for siden:

Heldiggrisen! Kos deg!


#5

Martis sa for siden:

Ja, vi og 13500 andre :fnis:


#6

Fruktflua sa for siden:

:fnis:

Hva i alle dager kler man på seg, om jeg tør spørre? Er ikke veldig bevandret i festivalverdenen. "Instinktet" sier meg at mest mulig behagelige klær er viktig, ja og selvsagt gode sko. Har jeg rett? :blånn:


#7

Fruktflua sa for siden:

Takk! :)


#8

Fruktflua sa for siden:

Det blir visst ikke noe Øya på meg allikevel. :(

Mannen til venninna mi ble akutt syk i går og er lagt inn på sykehuset. De tror det kan være nyrestein, men er ikke sikre enda. Han har så sterke smerter at han får morfin, så da må venninnen min holde seg hjemme.

Håper de finner ut hva som feiler ham.


#9

Tallulah sa for siden:

Men kan ikke du gå fordet da? Billettene må jo være innkjøpt allerede? Eller kanskje det er litt frekt.

Uansett, går du så ta på gode sko, ikke for mye å bære på, men gjerne en lett regnfrakk.

:gleder meg til Roky:


#10

Fruktflua sa for siden:

Lurte på det, men synes det blir litt frekt. :nemlig:

Dessuten hadde jeg ikke hatt noen å dra sammen med, for vi har ikke barnepike. Gubben skulle jo være hjemme med guttungen om jeg hadde dratt, og jeg har virkelig ikke lyst til å dra alene på Øya. :niks:


#11

Martis sa for siden:

Så utrolig kjedelig da :klem:


#12

Tallulah sa for siden:

Vi har med sønnen vår hver dag vi, godt utstryrt med øreklokker.


#13

Martis sa for siden:

Hvordan går det på kveldene? :mangler barnevakt lørdagskveld:


#14

Tallulah sa for siden:

Vi har hatt barnevakt de kveldene det har vært viktig for oss begge å se de siste konsertene, ellers har en av oss dratt hjem i 20-20.30 tiden. Men hadde vi ikke fått barnevakt hadde jeg ikke hatt noe problem med å la ham sove i vogna med øreklokker på mens vi sto litt langt bak.

Jeg ville kanskje gått før ekstranummeret, det kan bli litt trangt ved utgangen, eller tatt det såpass med ro at vi havnet bak det verste trøkket.


#15

Tjorven sa for siden:

I år fikk vi litt do problemer med snuppa (hun nektet å bæsje på festival-do og slo seg helt vrang). Siden dette skjedde omtrent samtidig med regn og normal leggetid, så gikk vi rett og slett hjem (kvart på 8 om kvelden). Mannen ble igjen.

Tidligere festivaler vi har vært på har vi gjort forsøk på å få henne til å sove i vogna. Noen ganger så funker det, men hvis ikke så går en av oss hjem. De øreklokkene må fungere helt fantastisk, for hun klarer altså å sove gjennom de mest bråkete konserter.

Det aller greieste er å ha en barnevakt som henter like utenfor festivalområdet sånn en halvtime før leggetid, men det er jo ikke alltid at man har tilgang på så medgjørlige barnevakter.


#16

Martis sa for siden:

Det var dette jeg planla, skjønner du. Ifjor var mannens foreldre her og passet for oss om kvelden, og dette skulle skje i år også... Dessverre var ikke mannen helt klar når han snakket med foreldrene sine, slik at de drar i morgen tidlig, i stedet for søndagsmorgen :rolleyes:

Vi prøver oss på soving i vogn med øreklokker i morra, ellers blir det loddtrekning om hvem som får bli igjen og hvem som drar hjem med smurfen :nemlig:


#17

Martis sa for siden:

Skjønner henne godt, for det hadde heller ikke jeg gjort!


#18

Tallulah sa for siden:

Lille B er sånn at når han først sovner, så sover han. Har desverre sett mange foreldre som tar av ungene øreklokkene etter de har sovnet, siden det må være så ubehagelig og de våkner jo ikke! Det er jo ikke graden av våkenhet som avgjør om man får hørselsskade.


#19

Tallulah sa for siden:

En av dere kan jo ta ham på en liten trilletur utenfor området der det skjer mindre, og når han har sovnet, setter på øreklokkene og drar tilbake. Lykke til, og god konsert!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.