Jeg skal bake kake til et bryllup. Jeg vil at den skal:
-Være skikkelig god
-Kunne bakes dagen før
-Være forholdsvis enkel å lage
-Kunne overleve en litt kronglete transport, involverer blant annet en haltvtimes gåtur i terreng
-Ikke være ostekake eller pavlova.
-Overleve en stund ute i varmen
Brownies?
Gulrotkake? Kremen tåler jo litt varme og kaken er deilig når den er litt varm og myk.
Sjokoladekake med kefir og natron? De har uansett lang holdbarhet.
Sjokolademoussekake tåler både høyere temp enn kjøleskap og transport.: )
I det siste har jeg laget Sverre Sæthres gulrotkake med pasjonsfrukt, og den anbefales på det sterkeste.
Så utrolig frisk og god, og tåler både transport og høyere temp. Kremen i denne kaken er basert på pisket krem kremost og fruktjuice og er lett og frisk i motsetning til den tradisjonelle tunge og fete gulrotkakekremen som er basert på smør og kremost urk