Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Dyrenes hemmelige liv" for en 4,5-åring

#1

Polyanna sa for siden:

Vil det funke?

Eller vil han kjede seg?


#2

Niobe sa for siden:

Hvorfor skulle han kjede seg..?


#3

Polyanna sa for siden:

Nei, ingen anelse, men aldersgrensen er 6 år, og jeg tror det er mer for at de mindre ikke skjønner humoren enn at den er skummel? :vetikke:


#4

Niobe sa for siden:

Det står "Tillatt for alle", ikke 6-årsgrense? Uansett, vi har hatt minsten med på kino siden han var 2 år, og han har aldri kjedet seg. Selv om mye av dialogen og handlingen har gått ham rett forbi.


#5

Polyanna sa for siden:

Ah, jeg var feilinformert. Ja, da er det jo bare å dundre på.

Det var visst den lille prinsen som var 6-årsgrense.


#6

Mjau sa for siden:

Vi var på førpremiere med to seksåringer, en fireåring og en 2,5åring.
Fireåringen måtte taes med ut fordi hun ble redd, mens 2,5 åringen ble urolig midt i filmen men roet seg så igjen for å se resten.
Så spennende, litt skummel, og veldig gøy. OG VELDIG BRÅÅÅÅÅKETE!!! Ja. Jeg syns det. Men nå er jeg litt følsom på støy og syns generelt slike animasjonsfilmer er masete og bråkete.
De hadde fått frem veldig morsomme personligheter da.
Så anbefaler den.


#7

Niobe sa for siden:

Vi så den i dag. Med en seksåring og en tiåring. Begge likte den, den var midt i blinken for seksåringen. Jeg synes slett ikke den var bråkete til å være en film av denne typen, og heller ikke like hesblesende.


#8

Polyanna sa for siden:

Han elsket zootropolis på tv her hjemme i dag, i hvert fall, så det lover vel godt.


#9

Taien sa for siden:

Her skal den sees av to 6-åringer på tirsdag. De vet ikke om det enda, kinoturen blir en overraskelse, men de har mast om å få se den siden de så reklame for den.


#10

Millen sa for siden:

Er det kjæledyrenes hemmelig liv dere snakker om?
Isåfall vi så den idag og 10-åringen likte den, 5-åringen syntes den var skummelt ( han er litt Ludvig) og 3- åringen synes deler av filmen var skummel, men det er hennes 2 gang på kino. Hun er godt vant med å se filmer hjemme også med 7-års grense. Type Nemo og lignende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.