Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Allværsjakker fra Skogstad, hvordan er de i størrelsen?

#1

My sa for siden:

Guttungen trenger ny allværsjakke, vi har kikket på nett, og han falt for denne fra Skogstad:

www.skogstadsport.no/saebo-27984

Er det noen som vet hvordan de er i størrelsen? Han fyller 9 til høsten, og begynner å vokse ut av str 140 i vanlige klær, så jeg har kjøpt nytt i 146. Bør jeg kjøpe str 12 år da tro, eller vil han drukne i den? :undrer:


#2

Bluen sa for siden:

Vi kjøpte regnkåpe til Liv i dette merket denne uka, og den var ikke spesielt stor i størrelsen. Hun er ca. 142 cm høy og litt tung, og fikk str. 12 år. Mener den var en del kortere på ermene enn en kåpe hun prøvde i et annet merke.


#3

My sa for siden:

Takk, da satser jeg på 12 år.

#4

millact sa for siden:

Vi har flere Skogstad jakker. De er litt store i størrelsen. Yngste som snart er 8 brukte sin jakke i 5 år til i høst. Da var han 7.


#5

Nenne sa for siden:

Vi har valgt Skogstad fordi de passer til unger i litt "godt hold". Det er ganske romslige. Jeg tror jeg ville prøvd med en mindre størrelse enn 12 år. 10 års størrelsen er sikkert nok.


#6

Nenne sa for siden:

Bestill både 10 og 12 år da vel og send den som ikke passer tilbake. Godt gammelt triks når jeg tenker meg om.


#7

Heddamor sa for siden:

Jeg ville kjøpt 12 år. På størrelsestabellen deres står det 143-154 på str 12 år. Mener jeg har gått opp en god del i alder alle gangene jeg har kjøpt Skogstad.


#8

My sa for siden:

Ja, om den er litt stor nå i starten gjør det ikke noe, den vil jo bli absolutt mest brukt til høsten (noen fjellturer nå i sommer bare), og han vokser som et uvær. Nå har jeg allerede bestilt den i 12 år, så får vi se. Blir det helt håpløst får vi sende den tilbake. Det er gratis frakt. Men forhåpentligvis går det greit, så vi får den med på ferie.


#9

millact sa for siden:

De fleste Skogstad jakken kan jo snøres godt inn både her og der, så det kan godt hende at 12 år kan gå. Vi har hatt ulike modeller og alle er ikke like store og vide.


#10

Geitrams sa for siden:

Minstemann som fyller fem neste måned, bruker en allværsjakke fra Skogstad i størrelse 3 år. Passer helt perfekt nå. Så jeg vil si de er litt store i størrelsen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.