Vi får huset fullt av gjester i ettermiddag, og jeg skal lage en sommerlig gluten og melkefri middag til 7 voksne og 9 barn på en time. Nå som jeg står foran oppgaven er det eneste jeg kommer på ting med mel, melk og helst begge to. :rolleyes: Så hjernen min trenger en kickstart ut av dette mønsteret.
Sommerskinke med kokt blomkål, asparges, oppkuttet agurk, tomat, paprika, nypoteter. Serveres egentlig med remulade men jeg har ikke kunnskap nok til å vite om det er gluten/melkefritt.
Husk å lese på innholdsfortegnelsen på pølser, marinert kjøtt og sånt, så er jo grillmat gull! :nikker: Og om det er cøliaki noen av gjestene har, anbefaler jeg folie under deres mat på grillen.
Neste gang blir det chili con carne eller taco. I går ble det grill og det ble litt ambisiøst på så kort tid, mest fordi jeg er sta og skal lage potetsalat fra bunn osv da....