Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Feste IPad i bil?

#1

Olifant sa for siden:

Vi eier ikke bil, men skal låne bil og kjøre en del i ferien og lurer på om vi skal ordne slik at ungene kan bruke paddene så det blir litt fredeligere i baksetet.

Hva kjøper vi? Mtp at det vil bli lite brukt bør det helst ikke koste skjorta, men vi må jo være trygge på at de gjør jobben. Neon konkrete tips til gode løsninger?


#2

mosol sa for siden:

Har kjøpt på Clas Olsson. Tror de kostet 2-300 kr PR stk.


#3

IzziCreo sa for siden:

I fjor da vi kjøpte, så var det ingen som var kollisjonstestet. Mye ræl på markedet, som man kan se ikke vil holde i en kollisjon. Vi endte opp med en av merket BrodIt, som er kjent for kvalitet. Kostet ganske mye, men er det noe vi ikke tar sjanse med så er det bilsikkerhet. Kostet litt over 1000-lappen.


#4

Niobe sa for siden:

NextBase Click&Go er kollisjonstestet. Funker helt fint.


#5

mrc sa for siden:

Har også denne. Men jeg tror ikke Nextbase har kommet med noen oppdatert versjon, så iPad2 er vel det siste som offisielt er støttet - og en iPad3 kan man vel få på plass inn i den, men litt ekstra jobb slik jeg husker det.

Egentlig merkelig at det ikke har kommet oppdateringer. Men det er kanskje vanskelig å konkurrere mot billige produkter her - mange som ikke tenker gjennom sikkerheten og kjøper noe som i utgangspunktet er rimeligere og på sett og vis enklere.


#6

Niobe sa for siden:

Ja, det stemmer sikkert. Det er en hauggammel iPad vi bruker den til... Dumt det ikke er kommet ny versjon.




#9

Malama sa for siden:

Kollisjonstestet er bra, men det er nok slett ikke ment brukt for bakovervendte barn? til det har jeg aldri sett noe kolisjonstestet det er jo helt andre krefter det utsettes for den veien.

Men nå er våre edste snudd begge to, så det vurderes...


#10

mrc sa for siden:

Ah, se der ja - de har kommet med noe nytt :-)


#11

Hot Lips sa for siden:

Drar opp denne, og håper det har skjedd noe på markedet på disse to åra. Drar om et par dager, ikke tid til nettshopping. Tips?


#12

ingling sa for siden:

Vi har fra Biltema, de fungerer utmerket og er rimelige. Våre har Lenovo-brett, men funker nok like bra med iPad.


#13

IzziCreo sa for siden:

Ja! BeSafe har kommet med et kollisjonstestet trekk du kan putte iPad (eller andre brett) i samt andre ting og tang. Den fine med det er jo at du kan bytte fra bil til bil, ta med på ferie etc. Vi har det i leiebilen her vi er nå. Vi tenkte det ville være kjipt å ha et plastikkvindu foran skjermen, men 5 og 13-åringen er veldig fornøyde. Hvis setet foran er litt bakoverlendt så putter vi et håndkle bak selve trekket for å få bedre vinkel på skjermen. Kan brukes bakovervendt og fremovervendt.

Vi har også et stativ fra BrodIt som skal holde godt i en evt kollisjon, men koster ganske mye, er vanskelig å få tak i og er fastmontert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.