Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gilmore Girls

#1

IzziCreo sa for siden:

GG fortjener en egen tråd :nemlig:

Netflix har nå laget nye episoder i serien. Det er ikke planlagt full revival, men var det 4 90 mins episoder mon tro? Skal grave frem noe senere i dag. Det har vært mye snakk om når de skal slippes, men at det blir i år er nok gitt.

Gleder meg veldig til å treffe Lorelei og Rory igjen, og selv om jeg holder meg langt borte fra spoilers så har jeg fått med meg at kjærestene hennes fra serien dukker opp igjen :hyper: Team Dean, Team Logan or Team Jess :blafre:


#2

Tallulah sa for siden:

Åh, har den kommet? :hyper:


#3

Isolde sa for siden:

Tror de kommer i nov-des en gang.

Alle de gamle sesongene kom på Netflix i går. Opplading.

En av mine absolutt favoritter


#4

IzziCreo sa for siden:

Nei, men vi gle-gle-gleder oss :hyper:


#5

IzziCreo sa for siden:

Mulig jeg får med snuppa å se den med meg nå i sommer :gruble: Hun avslår som regel kategorisk alt som er laget før hennes tid, men GG er jo bare sååååå fin :hjerter:


#6

Vind sa for siden:

10-åringen og jeg begynte å se i går, og så så jeg litt videre alene etter at hun hadde lagt seg. Hun ble fornærmet over at jeg hadde sett uten henne, så hun liker den iallefall:jupp:.


#7

Vianne Rocher sa for siden:

Egentlig tror jeg jeg ble team Logan på slutten der. Dean ble jeg aldri fortrolig med. Jess var lenge min favoritt, men jeg ble litt lei av ham og alle hans issues og at han ikke var så veldig grei med Rory, selv om han hadde et bra blaff i siste sesong.
En av mine all-time favoritter iallefall!


#8

Isolde sa for siden:

Er nok team Logan jeg og.


#9

C3PO sa for siden:

Jeg leser nok litt for mange amerikanske nettsider, så jeg er temmelig oppdatert. Hver episode handler om en årstid. Jeg leste senest i dag at Michel får sin egen romanse, og vi får lære en del mer om forhistorien hans.

Jeg er team Logan, men håper på at Rory har noen ny. Det er interessant at vi er flere som liker ham. Mitt inntrykk er at folk i USA likte ham ikke.#11

polarjenta sa for siden:

Jeg begynte på sesong 1, jeg kom litt sent i gang med Gilmore Girls, så jeg har ikke fått sett alt. Men vi hadde onsdagsklubb en lang periode, da var vi 3 venninner som laget middag og hadde dessert og så på Gilmore Girls, det var utrolig koselig. Jeg gleder meg til nye episoder.


#12

Malama sa for siden:

Jeg har sett mye, men ikke alt, kanskje jeg rett og slett må lade opp med å se alt som er fra før...


#13

C3PO sa for siden:

Den går vel i evig loop på FEM? Jeg har sett den mange ganger der.


#14

Malama sa for siden:

Ikke utenkelig. Jeg har ikke sett på fem på.... knapt nok sett det (ser miniamlt med tv egentlig)


#15

polarjenta sa for siden:

Den har vel gått på formiddagene, og da er jeg på jobb, så får ikke sett. Fordelen med Netflix nå er at jeg får sett i sammenheng nå. Jeg gjør det samme med criminal minds på Viaplay.


#16

Bayone sa for siden:

:hyper:

Ikke lenge siden jeg så alle sesongene på FEM, serieopptak ;)

Jeg heier på team Jess :heia:


#17

ingling sa for siden:

Jeg har startet opp maraton på sesong 1-7 nå. Har sett alt flere ganger, men pytt! Ser at det nye ligger "klart" på Netflix uten episodene, blir bra når de kommer!#19

Stompa sa for siden:

Jeg har bare sett sporadiske episoder før (nok til å kjenne kjerne-persongalleriet og noen av historiene) og tenkt jeg skulle se hele serien i sommer. Men nå er jeg halvveis i sesong 1 og gir meg nok snart, for jeg synes Rory er ur-irriterende! Jeg liker de voksne, men jeg tror rett og slett jeg er for gammel til å se denne serien for første gang. Det hadde helt sikkert vært noe annet hvis jeg hadde et mer nostalgisk forhold til den fra før. :nemlig:


#20

nokon sa for siden:

Eg er og der at eg bare har sett ein episode innimellom, men nå har eg begynt på sesong 1 og binga medan eg har rydda i klesskapet. Me like.


#21

Pebbles sa for siden:

Som jeg gleder meg! Så alle sesongene på nytt i fjor og var skikkelig lei meg da det var ferdig og jeg ikke kan se på en gid stund igjen. Det eneste dom overrasket meg da jeg så den på nytt, var hvor lenge Lorelai/Chris perioden varte... Tenk om all den tiden kunne blitt brukt på Luke! :elsker:

Jeg er også, mot alle odds, team Logan - av samme grunner som VR.


#22

Toffskij sa for siden:

Jeg elsker Gilmore Girls! :hjerter:


#23

polarjenta sa for siden:

Jeg har hatt en pause på noen dager fordi jeg har vært bortreist til en plass uten nett. Det jeg nå gleder meg mest til er å legge meg i senga, og se noen episoder.:)


#24

Frøy sa for siden:

Jeg er vist også på kjøret, S6E18 nå.


#25

Isolde sa for siden:

Jeg og. Har vert mye sengeliggende siste mnd så har fått fort. Er vel på s7e3. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett de.


#26

amylin sa for siden:

Har planer om å overtale tulla til å se hele sammen med meg. Spørs om det går, men jeg skal se alle en gang til i alle fall.


#27

Honda sa for siden:

Jeg så sesong 2,3 og 4 på TV da jeg var sykemeldt i vinter , har startet på sesong 5 nå.
Så alle på TV i sin tid og alle i reprise for en del år siden

Tror jeg egentlig må se sesong 1 og nå :fnis:


#28

Taien sa for siden:

Helt enig. Selv om det var wifi på hotellet i Sverige, så jeg fikk sett noen episoder den natta jeg ikke fikk sove. :glis:
Jeg er hekta. Var også av dem som bare hadde sett sporadiske episoder, og startet med å se den for en stund siden. Som sagt: jeg er hekta. Ang Rory og hennes romantiske historier blir jeg ikke helt enig med meg selv... Jeg liker ikke Jess, han er for selvsentrert. Jeg liker ikke Dean, for han er for fjottete. Logan er....ok tror jeg...men jeg hadde sett en sterkere karakter for henne.


#29

Input sa for siden:

Jeg har også bare sett noen veldig få sporadiske episoder av dette, men har begynt på sesong 1 nå. Har bare kommet til S02E08 da, det går ganske sakte med meg. Men jeg liker det så langt.


#30

~TM~ sa for siden:

Jeg drar frem denne, jeg. Av en eller annen grunn valgte jeg vekk denne helt til i forigårs. Søt serie så langt, og litt fint å se noe feel-good.


#31

Polyanna sa for siden:

Jeg og mellomjenta har sett nesten hele den gamle serien nå, er i nest siste sesong. Veldig kos! :hjerter:


#32

Ru sa for siden:

Jeg ser en episode stadig vekk. :knegg:

Knøtteliten også, av og til.
«Mamma, drikker de bare kaffe?»
«Mamma, ka sier de, de snakker så fort!»


#33

Schnuppa sa for siden:

Jeg har akkurat fullført er maraton med alle episodene de siste ukene og har frarøvet kroppen min flere timers nattesøvn hver natt. :koko: Skal bare en episode til ... ender opp med å stavre meg i seng kl02.00-03.00 hver natt. Ikke greit når jeg står opp kl 07.00.
Jeg kam ikke begynne å se sånne episoder på Netflix, blir helt hekta.
Men GG er søt og koselig. :hjerter:
Litt trist at jeg nå er helt ferdig med også de siste 4 nye. :leppe:


#34

Candy Darling sa for siden:

Menmenmen det er jo moren til Baby, jo! #trægost#36

Candy Darling sa for siden:

Altså, det var omvendt, jeg så Dirty Dancing med jentungen i går (:hjerter: ). But still. :knegg:


#37

Appelsin sa for siden:

Datteren min ser på serien på netflix, og jeg synes det er koselig å se deler av den på nytt. Den er veldig god, mennenskene føles ekte, og så er den "ufarlig", liksom.


#38

Elise sa for siden:

Inspirert av dette innlegget, ba jeg på mine knær om ikke 05-jenta ville se serien sammen med meg. Nei, kjedelig. Væææær så snill?? Hun gikk til slutt med på å se EN episode, og jeg lovte at jeg ikke skulle mase mer hvis hun ikke likte den.

Hun likte den ikke. :leppe:

Jeg får gjøre et nytt forsøk med minsta om en stund.


#39

Polyanna sa for siden:

Huff, a! :dakars:

Jeg og eldste her ser dr Who, det syns jenta (og faren) er helt super corny. Så gilmore girls med jenta og friends med minsten. Det er bra jeg har litt eklektisk smak. :knegg:


#40

Toffskij sa for siden:

Jeg ser glatt både Doctor Who og Gilmore Girls med mine. Ser ingen motsetning overhodet!


#41

C3PO sa for siden:

Absolutt ingen.


#42

rajraj sa for siden:

Jeg så meg opp på hele serien i sommer og så de fire nye episodene for noen uker siden. Skal vi ikke diskutere dem? (Er det gjort i en annen tråd?) Jeg ble nemlig både veldig begeistret og skuffet på en gang!


#43

Tallulah sa for siden:

Det gjorde vi selvsagt for to år siden. :humre:

www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=185125

Vekk gjerne diskusjonen til live igjen!Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.