Jinx sa for siden:
Ja overskriften sier vel sitt....Skal helsteike oksefilet i kveld, lage gratinerte poteter til. Av grønnsaker har jeg nå:
Gulerøtter,sukkererter,brokkoli,paprika,hodekål,kinakål,champinjong(?)...
Hva kan jeg gjøre med disse??
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Jinx sa for siden:
Ja overskriften sier vel sitt....Skal helsteike oksefilet i kveld, lage gratinerte poteter til. Av grønnsaker har jeg nå:
Gulerøtter,sukkererter,brokkoli,paprika,hodekål,kinakål,champinjong(?)...
Hva kan jeg gjøre med disse??
Eia sa for siden:
Personlig synes jeg det alltid er godt med ovnsbakte grønnsaker - spesielt gulrøtter, sukkererter, paprika og løk. Kuttes i grove biter, has i langpanne med olje, salt og pepper og bakes "al dente", dvs. 15-20 minutter på ca 200 grader.
En annen variant er alle grønnsakene du nevner over, kuttet i staver og kokt sammen med vann og en god eddik (sherryeddik, hvitvinseddik, balsamico). Også her bør grønnsakene ha litt tyggemotstand. Dette kan du lage på forhånd og servere kaldt hvis du vil.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.