Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvorfor må noe leies og noe ikke på Viaplay?

#1

banana sa for siden:

Jeg forstår ikke helt dette, noe koster penger på Viaplay og noe ikke. Jeg trodde at når man melder seg inn / kjøper abonnement så var innholdet gratis utover abonnementsavgiften. Men nei? Er det sånn på Netflix også?


#2

Fluke sa for siden:

Ikke betal-greier på Netflix enda iallfall. Vi hadde viaplay kun i gratis-perioden og syns det var dårlig utvalg. Jeg syns også det var vanskelig å skille mellom betal og ikke-betal filmer, men mulig jeg ikke lærte meg å bruke det rett. :vetikke: For meg som er null interessert i sport var viaplay bortkastede penger.


#3

banana sa for siden:

Jeg har prøvd å søke på både Netflix og Viaplay på de filmene jeg har på min må-se-liste. Ingen av dem finnes på Netflix, men alle finnes på Viaplay. Men de fleste er betal, da, kanskje derfor de ikke er på Netflix (enda?), de er for nye?


#4

Mex sa for siden:

Det er mulig at Viaplay opererer som en slags blandingsløsning mellom Netflix og iTunes. Hvor man kan se gamle filmer og serier så mye man vil, men må betale ekstra for nyere produksjoner.

TV2 Sumo er også sånn. Her finnes CMore filmer og serier tilgjengelig, men da må man betale for dem.

Har du sjekket om filmene du ønsker å se er til leie på iTunes? Her kreves det ikke noe medlemskap for å kunne leie filmene.


#5

banana sa for siden:

Nei, det har jeg ikke sjekket. Utgangspunktet er at ungene (som jo har iPad og iTunes) maser om Netflix eller Viaplay (for å ha ting tilgjengelig med bare en månedlig avgift) og jeg prøver å finne ut hvilke av disse som passer best for oss som familie. Men jeg kan jo bare sjekke ut fra mitt eget ståsted, og det er jo ungene som egentlig vil ha det. Kanskje det er de som må se hvor de finner mest interessant før vi bestemmer oss.


#6

Mex sa for siden:

Vi har Netflix og er veldig fornøyd med det. Ikke det nyeste som er å finne her. Men det er stor variasjon i serier, som er det vi ser på mest. Både voksne og barn.
Og er det en nyere film vi ønsker å se, så leier vi den via iTunes.


#7

Che sa for siden:

Viaplay kan man laste ned en del filmer/serier offline. Veldig greit i forhold til ferie iallefall.


#8

D'Arcy sa for siden:

Jeg har Viaplay og har aldri opplevd å må leie noe. Jeg finner heller ikke noe sted å gjøre det. Har du eksempel på en serie som må leies? For nå ble jeg litt nysgjerrig.

Den største fordelen med Viaplay er at man kan laste ned serier og filmer og det er rett og slett gull for eksempel på flyturer


#9

Millen sa for siden:

Det er en av grunnene til at vi har Viaplay.

Nyere filmer er det leie på, gamle filmer er gratis.


#10

Input sa for siden:

Vi har både Viaplay og Netflix, og bruker Netflix mest, men Viaplay har mulighet til å lagre film og serier offline, og det bruker vi en del i ferietider. Det hender også vi leier film der, og jeg synes det er veldig enkelt å skjønne hva som må leies og hva som er gratis.

D'arcy: Om du går inn på viaplay.no og trykker Store i menyen øverst i vinduet, ser du hva som kan leies.


#11

Isolde sa for siden:

Vi har begge og, i tillegg til HBO. Ungene bruker viaplay mest mens vi voksne bruker de to andre. Ungene laster ned for å ha i bilen og på fly osv.


#12

D'Arcy sa for siden:

Takk. Der var det bare filmer. Når vi skal leie film, så handler det mest om hva jeg finner hvor. Noe finnes kun på iTunes, noe på Viaplay og så videre. Viaplay generelt bruker vi kun til filmer som ligger der og serier som er der og ikke andre steder.

Nå skal det sies at jeg har Netflix, Viaplay, HBO og Tv2 Sumo. Rett og slett fordi at noe finnes der men ikke her. Og Viaplay har jeg i hovedsak på grunn av offline-muligheten


#13

Candy Darling sa for siden:

Vi har hatt Viaplay i 2 gratisrunder, men jeg klarte ikke å bruke opp mer enn noen dager - synes utvalget var elendig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.