Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forslag til teaterstykke med 11-åring?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg vil ta med sønnen min på teater, men trenger hjelp til hva som kan være aktuelt å ta ham med på. Er det noen som har peiling på hva som går i høst, som kan egne seg for ungdom? Han er ikke interessert i musikaler, og for stor for barneforestillingene. Han tåler en del komplisert dialog, men midtlivskriser og sånt er ikke akkurat greia.


#2

Ru sa for siden:

Romeo og Julie på Det norske teateret? :gruble:


#3

Blå sa for siden:

Jeg så Romeo og Julie med 12 åring. Det kan være greit å ha litt forhold til historien på forhånd. En ganske stilisert sexscene som jeg syntes var innafor. Og så er det jo litt slåssing og noen som dør.

Jeg likte forestillingen godt og det gjorde 15 åringen også. 12 åringen var sånn mellomfornøyd, men hun er heller ikke veldig teaterinteressert.


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg drar opp igjen denne. Har dere noen andre forslag? Jeg tenkte på Romeo og Julie, men det er ikke helt match (med meg. :flau: ). Nå er det mye Ibsen på programmet. Er det kanskje ikke så mye tilbud til ung ungdom, kanskje? Det er mye musikkarrangementer for hans alder. Men det er han ikke interessert i.


#5

Skilpadda sa for siden:

Mannen og jeg var akkurat og så Borkman på National; det er jo til dels midtlivsaktig problematikk - men det var virkelig overraskende morsomt, og veldig energisk. Skuespillerne sitter og går innimellom publikum, så det er en ganske utradisjonell Ibsen-oppsetning. Jeg likte den veldig godt og kunne godt tatt med meg min egen Pode (som riktignok er et par år eldre enn din, men likevel).


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Kult! Takk! Det kunne vært noe, skal sjekke ut den!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.