Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Endelig er det sommer!

#1

DM sa for siden:

Det er sol, det er kjempevarmt og jeg har brukt opp halve solkremen på meg og ungene. :lykkelig:

Ingenting er så deilig som å ha late dager i hagen, med 5 åring som løper til og fra med en venninne og spiser is og plommer og maser om å få bade, og en naken baby sprellenede og gurglende av fryd på teppe under en parasoll, og samtidig slappe av og få farge på en sårt trengende kropp. (Og ikke minst ha et bekken som takler at jeg sitter på et litt hardere underlag igjen.)

:nyter livet i dag:


#2

Sitron sa for siden:

Jeg har en unge i barnehagen, en hos en venninne og jeg sitter INNE og har det supert, HELT alene. :lykkelig:


#3

DM sa for siden:

Det hørtes unektelig ganske deilig ut det også Sitron. :dulte:


#4

Trixie sa for siden:

Jeg sitter inne jeg også. sur og bitter. Hele den fine gårsdagen ble brukt inne på sykehuset. Jeg kan ikke bade på 14 dager.
men, det er deilig å ha døra åpen da. Åsså er det masse fin smertestillende.


#5

Alioli sa for siden:

Mens jeg må være på jobb, og ser for meg en helg med maling av hus.. så gøy!


#6

Libra sa for siden:

:highfive: Sommer er herlig og egentlig skikkelig deilig når den kommer litt sånn sent også egentlig. Solen er ikke så sterk og det er likevel litt kjøligere i lufta, sånn at jeg slipper å koke helt opp :o .

Men, jeg sa det i en tråd tidligere :D Slapp av sommeren kommer sammen med august. Så da har jeg hatt rett i det, da får dere hjelpe meg å krysse fingrene for at jeg har rett i resten også. Jeg skrev vel noe sånn som at høsten kom til å bli lang og varm :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.