Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøpe Kindle i USA?

#1

HSJ73 sa for siden:

Jeg er på ferie i USA, og nå lurer jeg på om jeg burde gått til anskaffelse av en Kindle mens jeg er her. Jeg har sverget til min gamle iPad 2 som lesebrett, men i og med at den begynner å vise tydeligere og tydeligere tegn på alderdom nå, og omtrent bare brukes som lesebrett, begynner det å gå opp for meg at det egentlig er en Kindle jeg trenger. Men er det noe i veien for å kjøpe det her? Noen som vet om det er noe å spare? Vanskelig å orientere seg, synes jeg! Og hvilken modell vil jeg i så fall ha?

Takk for svar!


#2

Timar sa for siden:

Jeg kjøpte Kindle paperwhite fra USA via Amazon. Ingen problemer med det :) Du kan jo bestille den levert til hotellet hvis du ikke vil ut på fysisk shopping. Min ble levert, i Norge, rundt 40 timer etter at jeg bestilte den!


#3

Neket sa for siden:

Kjøp ivei! Jeg kjøpte min i USA - paperwhite, men de har vel en nyere modell nå. De har det på elektronikkbutikker som best buy osv hvis du vil prøve før du kjøper. Min er med reklame, den var billigere, reklamen er ikke masete i det hele tatt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.