Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjolder på fliser

#1

IzziCreo sa for siden:

Er på ferie og har oppdaget litt skjolder på en gulvflis. Vi innad i familien er uenige om det er vår skyld eller var der fra før. Tror det er marmorfliser, mørke, men med mye liv i, både brune, beige og lyse farger. Det har kommet et melkehvitt belegg/skjolder på en flis. Har forsøkt å vaske det bort. Med vann på så ser det fint ut, men med en gang det tørker så kommer det frem. Trodde liksom fliser skulle være det sterkeste, jeg :vetikke: Det er mulig det kom etter en søppelpose som stod der og lekket noe (uvisst hva... melonsaft eller noe etter kinesisk måltid kanskje?).

Noen med tips eller råd?



#3

Sneglo sa for siden:

Hvis det er marmorfliser er det lite du får gjort uten hundre forskjellige remedier :knegg: Been there done that. :dåne:

Marmor er levende stein, som i noen tilfeller overhodet ikke bør brukes på bad spør du meg.

Men som sagt, er det marmor er det lite dere får gjort. Så bare la det være. :) Ikke bruk jif og sånne remedier på det hvertfall, da kan du brått gjøre det værre. :)


#4

IzziCreo sa for siden:

Takk for svar, Sneglo. Hm, da lar vi være å eksperimentere ihvertfall. Vi forsøkte litt med svamp, men merket at det mattet flisen noe, men fikk bort belegget. Nå er det bare svakt skjoldet... Kjipt!


#5

Sneglo sa for siden:

:knegg: Oh yes, been there done that. :knegg:

Det er sånn type 3 forskjellige remedier man bruker på sånne drittfliser :p Så bare la det være, de som eier får fikse når de gjør det neste gang. :D Det LAR seg fikse, så dere har ikke ødelagt noe ;)


#6

IzziCreo sa for siden:

Det er enda godt å høre! Utrolig frustrerende altså... Takk for råd og innspill :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.