Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Poser til barnemat?

#1

Varta sa for siden:

Mini har akkurat begynt å spise grøt og pureer, og snart starter jeg i jobb. Det hadde med andre ord vært veldig greit med litt ferdiglagede ting midt på dagen som pappa bare kan ta opp av fryseren og servere, og som kan tas med ut på tur.

Jeg ser det finnes masse sånne gjenbruksposer til pureer og smoothies på nett, noen som har erfaring med disse og kan gi anbefalinger?


#2

m|nken sa for siden:

Henger for tips. :)


#3

venla sa for siden:

Vi har et par av disse, og de fungerer bra. Går i oppvaskmaskin.
Eneste er at du må sjekke hvilket hull det er i tuppen, det er flere typer. Til smoothies er det minste å anbefale, mens det er kjekt med de som er litt større til mos/mat.

www.originalsqueeze.com/ (kjøpte de i en norsk nettbutikk, men det begynner å bli ei stund siden så husker ikke hvor)


#4

Cauchy sa for siden:

Vi fryser ned pureer i brett for isbiter (Europris har noen kjekke med lokk) og tar opp passelig antall terninger for et måltid. Man kan også blande smaker etter hvert.


#5

Varta sa for siden:

Isbittrikset er jo kjempelurt, da kan man sette sammen måltidene litt forskjellig også. Kan man legge bitene i en sånn pose og bare blande det gjennom posen når det er tint, tro? Ser for meg å fryse ned noen brett med forskjellige fruktpureer og blande litt. Eple, banan, mango, jordbær og kanskje avocado for litt sunt fett?


#6

Stellebord sa for siden:

Vi har poser fra Sqooshie. Husker ikke hvor jeg kjøpte, de ble kjøpt inn for over to år siden. Funker bra! Litt kjedelige å vaske.


#7

Varta sa for siden:

Takk!

Det er salg på Squooshie på hjemmesidene deres nå, så jeg kjøpte likte godt et lass. Ser nesten ut som om de har tenkt å avvikle. NB frakt på 14,5 USD tilkommer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.