Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Great British Bake Off sesong 6

#1

Stompa sa for siden:

Noen som kan tipse meg om et sted jeg kan få sett denne? Har sett de andre sesongene på en eller annen norsk tv-kanal som maraton-viste dem, men denne kom ikke (sikkert for ny), og jeg har googlet og googlet uten å finne noe som funker. :nemlig:


#2

Stompa sa for siden:

Jeg fikk aldri noen svar på denne, men det gjør ikke noe, for i dag oppdaget jeg helt tilfeldig at TV6 viser sesongen nå! :hyper: Jeg hadde skikkelig flaks og ramlet inn på reprisen av episode 1 nå nettopp, og etter litt googling for å finne ut når de viser episodene for første gang står serieopptaket på (det går ikke an med serieopptak på repriser). :D



#4

Stompa sa for siden:

:jupp:


#5

Pebbles sa for siden:

Det er en kanal jeg aldri har hørt om? Jeg elsker å se serien! Nå er det helt ny sesong som jeg veldig gjerne skulle sett også, men det er ikke så lett å se på BBC nett-TV gjennom Hola lengre, dessverre. :(


#6

zinatara sa for siden:

Finnes jo andre vpn-løsninger. Men de fungerer gjerne best de som ikke er gratis.


#7

Pebbles sa for siden:

Hvilke? Jeg betaler gjerne for noe som fungerer. :jupp:


#8

zinatara sa for siden:

Jeg bruker astrill. Syns den fungerer bra.


#9

Stompa sa for siden:

Beklager, jeg skjønte ikke at det var det innlegget ditt betydde. Vi har kabel-TV fra Canal Digital, og der ligger TV6 på kanalplass 12. Mer enn det vet jeg ikke, dessverre.


#10

Pebbles sa for siden:

Da har jeg sikkert ikke den kanalen. Mener TVNorge sendte TGBBO tidligere? Jeg har sett på BBC nett TV ved hjelp av Hola, men det fungerer nesten ikke lenger, så nå skal jeg sjekke forslaget i denne tråden:)


#11

Nelly Nickers sa for siden:

Akkurat det samme skjedde meg! Ble skikkelig happy da det gikk opp for meg at jeg har en hel sesong foran meg. :knegg:


#12

C3PO sa for siden:

Den har vært på TV6 i flere år nå. Jeg ramlet tilfeldigvis over første episode på lørdag, og da ble datteren min glad. Det er bare kjipt at årets vinner ble så populær at det skrives mye om henne. Det blir lite spenning av å vite hvem det er. :(


#13

Pebbles sa for siden:

Sånn sett er det mye morsommere å se det i sanntid, altså - så nå må jeg prøve å få tilgang til BBC nett-TV igjen. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.