Albertine sa for siden:
Dette er noe jeg aldri har laget før, men som er veldig godt. Kan de kokes? Hvordan? Eller skal jeg steke dem? Tenkte å ha det som en liten kveldsrett bare med smør og litt salt og trenger tips...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Albertine sa for siden:
Dette er noe jeg aldri har laget før, men som er veldig godt. Kan de kokes? Hvordan? Eller skal jeg steke dem? Tenkte å ha det som en liten kveldsrett bare med smør og litt salt og trenger tips...
Karamell sa for siden:
Ja, de kan kokes. Har gjort det, men husker ikke hvor lenge.
Sitron sa for siden:
Kokes i ca ti minutter. Salt, pepper og smør. Nam.
Albertine sa for siden:
Ti minutter. Gotcha! :riktig:
Bokormen sa for siden:
Jeg tror det er best å koke opp vannet, for så å la kolbene trekke i noen minutter.
Sitron sa for siden:
Ja, de trenger ikke fosskoke akkurat.
Benzo sa for siden:
Sleng dem litt under grillen i stekeovnen etter koking, det er digg. :nam:
Alfa sa for siden:
Eg brukar å legge dei i eldfast form, ha på olje/smør og litt maldonsalt og steike i ovnen på sterk varme til dei vert gylne.
Azi sa for siden:
Ikke ha salt i vannet når du koker. Om du gjør det så blir maisen hard. Ihvertfall mine mais blir slik.
Honda sa for siden:
salt og smør i alu.folie inne i steikovnen.
Sånn jeg griller de. Liker ikke svart eller brun mais. Og når de grilles uten så synnes jeg de blir tørre.
Men smak og behag:)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.