Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Citroën Berlingo

#1

Frøydis sa for siden:

På ferien nå oppdaget jeg hvor liten plass det er i X-Trailen. Vi er jo 2 unger, og en stor og en liten hund + meg på tur, og det setter liten plass igjen til bagasje.

Har sett litt etter andre typer biler med mer plass, og oppdaget Citroën Berlingo Multispace. 5-seter med mulighet for å ta ut ett eller flere av setene baki da de er individuelle.

Noen med erfaring?

Mer spesifikt har jeg sett på denne.


#2

shute sa for siden:

Vi har sånn, og ingenting å utsette på den. Nå har vi ingen hunder, da, men den har generelt mye plass. Elsker at det er tre fulle bakseter i den.


#3

Frøydis sa for siden:

Det som bekymrer meg er at den kun har 90 HK.


#4

Xian sa for siden:

Vi byttet fra Audi A3 til en Berlingo i fjor sommer, da vi på noen ukers varsel fikk baby rett før vi skulle være tre uker i sommerhus i Danmark. Fikk lett plass til vogn i tillegg til resten av oppakningen. Vi er veldig fornøyde! Bor høyt og bratt til, men har aldri hatt problemer med å komme opp bakkene.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg hadde Berlingo når yngste var vogn-barn, det var en lykke! Det er så mye plass og alle tre barna satt godt. Det er strikkmotor i dem, så jeg byttet når ungene ble eldre. Liker litt sprekere bil, har jeg funnet ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.