Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dukkehus; Lundby vs Sylvanian (passer de sammen)?

#1

Odelia sa for siden:

Lillesøster skal få dukkehus til bursdagen, og da ser vi at Lundby Småland-huset nok blir det som passer best til henne da hun liker dører og vinduer som kan åpnes, samtidig som det er en fordel at trapper sitter noenlunde fast. Det Sylvanian-huset som går an å få tak i her har ikke de samme mulightene. Men så liker hun godt Sylvanian-møblene og dukkene så da lurer jeg på om det passer å bruke Sylvanian-møbler i Lundby-huset (ikke rent estetisk, men størrelsesmessig)?

Hva trengs av småelektrisitet (lamper, strømforsyning, osv, altså antall?

Evt andre ting som kan være kjekke å ha sånn helt fra starten av?


#2

ingling sa for siden:

Sylvanian burde gå, figurene får i hvert fall plass. Vi bruker våre uten strøm, men du får kjøpt adapter og ymse lamper.


#3

Odelia sa for siden:

Flott, takk for svar! Ut fra det jeg kan se ser det ut for at de passer med tanke på størrelse, men ville være helt sikker før jeg sender ut ønskene til familien.


#4

Polyanna sa for siden:

Lurer på på på om takhøyden kan være litt ulik, slik at enkelte høye møbler ikke passer. Dusjkabinett, for eksempel. Men jeg er veldig utdatert, altså.


#5

Odelia sa for siden:

OK, takk, da skal jeg sjekke opp i dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.