Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøp og installasjon av internett osv.

#1

Elin sa for siden:

Den ene gangen for hundre år siden da jeg kjøpte pc så fikk jeg den levert av arbeidsgiver på døren hjemme, med installatør og gode greier og slapp virkelig å tenke eller gjøre noenting.

Nå skal jeg kjøpe pc igjen, og hvem er det som da kommer og installerer den for meg. Dvs dersom jeg tegner abonnement osv.? Dere får ha meg unnskyldt om dette er et helt komisk spørsmål - jeg får skylde på at jeg er akkurat hjemkommen fra utlandet...Me know nothin'...

og ja, et spørsmål til, må telefon være installert FØR man evt installerer pc???


#2

Alioli sa for siden:

Jeg tror de fleste leverandører av nett kan være behjelpelige med å installere nett, eneste problem er at det koster skjorta. Tror ikke det er langt unna tusenlappen hvis du skal gjøre det på den måten.

Og nei, du behøver ikke telefon for å få internett, men uten telefonabbonement koster internettabbonementet litt ekstra


#3

Maggie74 sa for siden:

Så sant du ikke har mulighet til nett-tilgang fra kabel, så må du ha telefonlinje. Telefonlinjen trenger ikke være aktiv. Som Alioli sier så må du betale litt ekstra hvis du ikke tegner opp abb. til telenor. Det er 60 kr i mnd ekstra. Hvis du ikke har telefon vil jeg anbefale at du får IP-telefon. Det har vi god erfaring med, og da kan man ringe gratis til mange land og til alle hustelefoner i Norge.


#4

Angelique sa for siden:

Det er kke vanskelig å starte opp en pc første gangen alene

Du følger nstruksjonene på skjermen, klikker neste , neste hele veien

du bestiller det abb du trenger/har behov for hos din tele leverandør, må huske på å bestille/gi beskjed dersom du skal ha routere etc
Dette blir levert hjem til deg
Du kan bestille "handy.man" fra din leverandør som kobler opp alt dette hjemme for deg

Det er ikke vanskelig

Jeg har koblet alt her hjemme selv, også det trådløse nettverket


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.