Skal ha noen jenter over i dag, og tenkte å lage dette.Men kan jeg lage dem nå, og sette dem i kjøleskapet (de kommer klokken 6), eller bør de lages rett før? Noen steder står det også at man skal koke grønnsakene først, er det rett?
Tenker du på det som også kalles sommerruller og lages med rå grønnsaker og rispapir? De er best laget rett før de spises. Jeg ville heller kuttet alle grønnsakene til fyllet klart og satt i kjøleskap og så går det ganske raskt å bløte rispapiret, fylle og rulle rett før gjestene kommer. Grønnsakene skal ikke kokes.
Ingen oppskrift, jeg bare hadde i strimlet kål, strimlet gulrot,agurk, mango, avocado og reker. Så rullet jeg dem inn i rispapir. Kjenner at jeg skulle ha øvd meg på akkurat den delen, de ble ikke så faste og flotte som jeg har fått dem servert før, men alle forsvant, så de må ha vært gode. Serverte peanøttsaus til.