Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Aktivere ipad

#1

zinatara sa for siden:

Vi er på ferie og skal hjem igjen om noen få dager. Sønnen min har med seg iPad, men nå står det plutselig at den må aktiveres for å kunne bruke den. Ikke umulig at det er noe han har gjort, men han påstår at han ikke har trykt på noe spesielt.

Jeg har prøvd å aktivere igjennom både wifi og delt Internett fra telefonene min. Men da står det bare at aktiveringstjenesten ikke er tilgjengelig og at vi må koble til iTunes. Men vi har jo ikke tilgang til noen data med iTunes.

Er det noe jeg kan gjøre? Hadde vært veldig greit med iPad til ham på flyet hjem nemlig.


#2

Kiwi sa for siden:

Jeg har ikke så mye peiling på det her, men du får i alle fall tilgang til dataene i iTunes ved å koble Ipad til en Mac.


#3

Candy Darling sa for siden:

Kan han ha trykket feil kode mange ganger? I tilfelle er jeg redd den må til en PC - finnes det ikke noen på hotellet eller en nettkafé i nærheten?


#4

zinatara sa for siden:

Jeg har ikke giddet å styre så mye med det. Så han får bare klare seg med mobilen tenker jeg. Bare en sånn typisk ting som skjer når det faktisk er vanskelig å få det ordnet. Vi bor privat og jeg har ikke giddet å reise inn til byen for å få den fikset nå de siste dagene.


#5

Niobe sa for siden:

Er ikke det sånt som kan skje med eldre iPader etter man laster ned oppdatering?


#6

zinatara sa for siden:

Men kan ikke skjønne at han kan ha oppdatert den. For vi har jo ikke wifi her. Finner vel ut av det når vi kommer hjem i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.