Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Venstre bryter budsjettforhandlingene

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg lurer veldig på hva som skjer nå?? AP vil jo IKKE overta?


#2

Teflona sa for siden:

KrF støtter dem, de tør ikke miste Listhaug-tilhengerne som foreløpig holder seg til KrF. H og FrP fortsetter som mindretallsregjering. Håper jeg.


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg tror kanskje FrP vil ut av regjering. Det skjer jo det samme med dem som med sv i regjering.


#4

Blondie sa for siden:

Dette måtte da være den eneste muligheten for Venstre? Jeg synes dette synliggjør dem og ikke minst setter søkelys på det grønne problemet den sittende regjeringen har.

Jeg skulle gjerne hatt Frp ut av regjering, men tror dessverre ikke det er noen gode alternativer der ute.


#5

gajamor sa for siden:

Jeg tar heller 10 mnd til med FrP, enn 4 år til. Hvis regjeringen går i oppløsning og AP må overta, så er jeg redd FrP kommer til å gjøre det godt neste valg.


#6

Strå sa for siden:

Det tror jeg også.

Jeg håper virkelig ikke Ap med eller uten SV tar over, det tror jeg er bra for landet kun en kort tid.


#7

Polyanna sa for siden:

Jeg syns det er rart at FrP spiller SÅ høyt som de gjør nå. Til nå har de jo, i praktisk politikk, vært relativt samarbeidsvillige og pragmatiske, som de er ellers i posisjon. (At retorikken deres er helt crazy er noe annet. Politisk har de vært relativt på linje med Arbeiderpartiet, også i innvandringspolitikken).

Jeg antar det er fordi de vil kunne fortelle velgerne at "ja, vi vet at det har blitt mer bompenger og alt sånt med oss i regjering, men det var ikke fordi vi ikke PRØVDE!!" (Evnt: "Vi gikk av fordi vi ikke ville finne oss i at dere bilister skulle flås!!")

Jeg lurer på om H+V+KrF i regjering frem til valget er realistisk? Iom. at Jonas ABSOLUTT ikke ønsker å overta nå så vil han kanskje støtte en slik konstellasjo?


#8

Inagh sa for siden:

Der er jeg og. :nemlig:

Og jeg håper Jonas vil støtte en eventuell konstellasjon av H, V og KrF, og tror at det framover nå er det beste for Norge.


#9

Input sa for siden:

Jeg håper på AP i Regjering etter valget (eller helst Rødt da, men det er jo utopisk). Men jeg tenker det samme som gajamor. Ny Regjering nå kan føre til at FrP gjør det alt for bra til høsten.


#10

Polyanna sa for siden:

Jeg tror også FrP vil kunne tjene på trassungeoppførselen sin rent oppslutningsmessig. Men jeg tror veien tilbake regjeringskontorene kan bli bratt. De har gjort seg relativt uspiselige for andre partier gjennom oppførselen sin.


#11

Java sa for siden:

Jeg tror FrP gjør dette bevisst. Vinner de nå viser de styrke. Ryker samarbeidet er de fristilt til å drive valgkamp akkurat som de måtte ønske. De tjener på det. Ja, uspiselige for andre, men de blir større igjen. Faren for dem er vel å bli så små at de uansett ikke blir tatt med i nytt regjeringsprosjekt. Da er det bedre å være stor i opposisjon og kunne være så retorisk uspiselige som de bare måtte ønske. Og populistiske. :sukk:


#12

Maverick sa for siden:

FrP vil vel ikke noe annet enn å kunne valgkampe som de vil for å virkelig surfe på ytterste høyre-bølgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.