Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Keyless bil

#1

amo sa for siden:

Nå blinker det "key detected, low battery" på dashbordet. Jeg må holde dingsen opp i rattet før bilen starter. Så jeg må få nytt batteri i kontrollen. Er det bare til å kjøre til nærmeste verksted å få nytt batteri og skifter de mens jeg venter tror dere?


#2

Avatar sa for siden:

Eventuelt kan du bare skifte selv?


#3

Bamsemums sa for siden:

Alltid byttet slikt selv:) Bare å søke opp nøkkeltypen på nett, så får du opp hvordan du åpner den. Normalt er det vanlige 3V batteri som brukes.


#4

Neket sa for siden:

Jeg byttet på verksted. Jeg ba de bytte når jeg hentet bilen på service, siden jeg likevel var der. Tok 30 sek, og fikk batteriet gratis - så jeg tipper det bare koster deg prisen på batteriet hvis du vil gjøre det hos et verksted.


#5

Adrienne sa for siden:

Jeg stakk innom verkstedet og det eneste det kostet meg var prisen på batteriet. Selve nøkkelen ble åpnet med et spesialverktøy, men jeg skulle nok klart det selv om jeg hadde visst hvor enkelt det egentlig var.


#6

Pelen sa for siden:

Jeg har gjort det hos bilveksted, men lærte da at det kan man gjøre selv.


#7

Bloppy sa for siden:

Sjekk instruksjonsboken. Vi fant forklaring i vår i hvertfall. Vi måtte også opprette ny kontakt mellom nøkkel og bil, men det sto bra forklart så det fikset vi selv. Mannen greide det selv uten hjelp fra meg. :humre:


#8

Najade sa for siden:

Vi fant ikke ut hvordan vi åpnet nøkkelen for batteriskifte, og fikk hjelp til det hos forhandler. :flau: Så å google det kan være hensiktsmessig, om det er et stykke til dit du får hjelp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.