Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

EU-kontroll - bruke den til å finne "garantifeil"?

#1

Polyanna sa for siden:

Vi har en skikkelig mandagsbil-S-max. Nå skal den ha EU-kontroll, og jeg lurer på om jeg skal kjøre den på et ikke-merkeverksted, og be dem holde ekstra utkikk etter typiske garantigreier, så vi får tatt det før garantitiden går ut (som jeg håper er 5 år??).

Men er EU-kontrollen grundig nok til det?

Vi skal uansett ha bilen på merkeverkstedet for å fikse noe annet (jadda) neste uke, så det ville vært lettvint å ta EU-kontrollen der også, selvsagt, selv om jeg hater å gi de folka businessen...



#3

GinaK sa for siden:

Det vet jeg egentlig ikke noe om. Men vet at det er lurt å bruke NAF til EUkontroll for de har ikke verksted så de tjener ikke noe på feil som de finner.

Uansett er det lurt å gå over bilen og få sjekket før garantien går ut.
Jeg er litt innhabil her fordi jeg har en bror i bilbransjen så vi leverer alltid bilen inn før garantien går ut, så får han verkstedet til å sjekke grundig og bytte deler som kan dekkes av garantien.
Vi må gjøre det samme nå innen november for da går garantien ut på vår bil.

Jeg har også hørt mye rart om Ford, men jeg har ikke disse problemene pga nevnte bror og jeg har kjøpt alle mine/våre biler der så jeg synes jeg kan utnytte dette litt. :cool:


#4

Teofelia sa for siden:

Jeg ville tatt NAF-testen som torsk linker til. :nemlig:


#5

Gerbera sa for siden:

Jeg skulle også foreslå den Torsk linket til, vi brukte det når vi skulle selge bilen rett før garantien gikk ut.
Jeg vet også at en bilkjøper vi hadde på en annen bil, brukte denne testen før han bestemte seg for om han ville ha bilen eller ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.