Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken Kindle bør jeg velge?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg skal kjøpe Kindle i gave, og var full fart på vei til å kjøpe en Paperwhite (som jeg har). Men så ser jeg at det finnes flere andre typer, og ble usikker på hva jeg bør velge. Jeg aner ikke hva som er forskjellen mellom Voyage, Oasis og hva det nå er som finnes. Er det slik at Paperwhite er utdatert, at det er noe nytt og bedre jeg bør hoppe på?

Det er gave til en mann som leser mye, og som har hatt Paperwhite tidligere.


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg byttet nettopp fra paperwhite til voyage, og er veldig fornøyd. Men jeg er venstrehendt og ble aldri helt venn med paperwhiten. Sønnen min arvet paperwhiten og er mer enn fornøyd, så det er nok mest en smakssak.


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Eg la merke til at den nyeste kindle, som kom no nettopp, ikkje hadde bakgrunnslys. Er jo en av dei tinga eg elsker med min kindle, så eg ville det at den eg bestilte hadde det.


#4

Tallulah sa for siden:

Oasis? Joda, den har lys.

Jeg syns for øvrig lyset i Voyage var bedre enn i paperwhite, men det kan ha med alder på kindlene å gjøre.


#5

Teofelia sa for siden:

Hvis pris ikke var en faktor, ville jeg valgt en Oasis hvis jeg skulle kjøpe nå. Jeg har ikke prøvd den selv, men jeg liker spesifikasjonene.

Ellers er jeg kjempefornøyd med min Paperwhite, og kunne gjerne ha kjøpt en slik igjen.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Takk! Jeg prøver meg på en paperwhite, den var billigst, og det ser ikke ut til at det er helt utdatert.


#7

daffy sa for siden:

Hva er fordelene med Oasis i forhold til Paperwhite da?


#8

~TM~ sa for siden:

dytt


#9

nokon sa for siden:

Eg synest Marianne med ebokhylla-bloggen oppsummerer det veldig godt her: ebokhyllami.blogspot.no/2016/08/ny-kindle-oasis-omsider-i-egne-hender.html?m=1 Og eg ønsker meg ein som kam brukast med ei hånd i begge hender. Det er eit stort pluss. Etter omlag to år med Kindle PW saknar eg framleis knappane eg hadde på den gamle Sony Reader-en min. Men prisen for Oasis er så stiv (ennå?) at det utelukker han.


#10

nokon sa for siden:

Men på spørsmål om PW er utdatert, trur eg dei har komme med oppdaterte modellar. Eg kjøpte i julegave til mannen sist jul, og hans modell var nyare enn min, frå sommaren 2014.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.