Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Diverse spm om Nintendo Wii U

#1

IzziCreo sa for siden:

Snart 4-åringen ønsker seg veldig det til bursdagen etter å ha spilt dette endel på ferien i år. Og siden vi egentlig har sagt nei til alle Lego-spillene vi har på PS3 til han er litt eldre (litt for mye slossing), så er Mario et godt alternativ til en pjokk som gjerne vil spille slike spill på tv han også :humre:

Mario Kart og Super Mario Bros er storveis, så disse blir kjøpt inn (Kart medfølger ser det ut som i slike pakkeløsninger). Det trengs ikke umiddelbart flere spill, men greit å vite om andre aktuelle spill også. Ser en pakke har med Splatoon også. Noen som kjenner til dette? Hva passer for en 4-åringer som nok er et godt stykke over gjennomsnittet kyndig på spill? Og så har han søsken på snart 12 og 14. De dogger også Mario, men kanskje det er andre spill de kan like også? Hvordan er disse fitness greiene som det var mye snakk om før? Er det skikkelig trening eller bare fjas? Det kan kanskje være noe for eldste (jente)?

Hva trenger vi i tillegg til sånn Premium pack?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.