Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kjøper man på harryhandel nå?

#1

~TM~ sa for siden:

Planen er å handle smågodt, kyllingfilleter, karbonade/kjøttdeig, fransyska-stek og bankekjøtt/grytekjøtt, samt noe ost. Pulled pork er kanskje også billigere enn hjemme?

Kaffe? Te? Spekemat som Parmaskinke? Brus? Røyk, snus og alkohol er ikke aktuelt.

Vi drar i morgen...


#2

Anne C sa for siden:

Brus synes jeg fremdeles er billigere. Vi kjøper karbonadedeig, steiker (synes de har bedre utvalg), diverse pommesfrites i ulike varianter, kyllingspyd-ting.


#3

nokon sa for siden:

Vi "pleier" kjøpe ein del økologiske og alternative bakevarer, som mandelmel og kokosblomstsukker, fiberhusk og liknande. Det er veldig mykje billigare, viss ein bruker slikt.


#4

Lavender sa for siden:

Kaffe, importerte oster og skinker, runde knekkebrød, Jarlsberg på Nordby til 69,- pr kg, fri for mat, gryn, linser og slike tørrvarer. Det er gode priser på sesongens grønnsaker og frukt, men dessverre ikke så lurt å hamstre. Jeg kjøper kanne med flytende vaskemiddel men vet ikke om det virkelig er billig. Og Änglamark fordi det er godt utvalg. Og forresten bøtter med kvarg.


#5

Olifant sa for siden:

Pukka te på apoteket. Ofte 3 for 100.


#6

Anne C sa for siden:

Ost kjøper vi alltid. Jeg liker bedre den svenske.


#7

Robyn sa for siden:

Knekkebrød, bacon, brus, salami fra Grilstad og godteri er vel de tingene vi typisk kjøper med hjem. Resten bare til forbruk mens vi er her (har hytte i Sverige). Gulost tar jeg med fra Norge. :flau:


#8

~TM~ sa for siden:

Hva heter bankekjøtt på svensk forresten? Kalops? Eller er det noe annet?


#9

Benzo sa for siden:

Kesam/kvarg, juice, fun light, div bakemixer, ost, vaskemiddel/oppvask, toalettpapir, krydder, olivenolje og potetgrateng står stort sett på vår handleliste.


#10

astrid_d sa for siden:

Grønnsaksjuice er visst veldig billig i Sverige.


#11

Nenne sa for siden:

Jeg kjøper sukret kondensert melk til iskrem, bakevarer som sjokolade-"dråper" til cookies etc, andebryst og gode oster.


#12

Robyn sa for siden:

Jeg tror faktisk det står bankekjøtt på de.


#13

Guava sa for siden:

Tunnbrød


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.