Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg skal stå opp kl. 3.30 i natt ...

#1

Dixie Diner sa for siden:

For vi blir hentet av svigers her hjemme i 5-tiden, så er det rett til Sola flyplass og videre til ROMA!! :hyper:

Vi skal være i Ferrandina (helt i sør, nesten i skotuppen) i 10 dager, kose oss ihjel. Det eneste jeg gruer meg litt til er å ikke kunne kommunisere så mye med min manns slektninger der nede, siden de ikke snakker engelsk, kun italiensk. Men det skal bli koselig å møte dem allikevel.

Camilla gleder seg ihjel, hun har telt på fingrene i en uke nå og gleder seg veldig til å stå opp "midt på natten" for å bli hentet av sine besteforeldre. Vi har kjøpt Cars-badering og liten mini-gummibåt til henne, som hun kan ha i svømmebassenget og på stranden, og hun har fått ny badedrakt. Ungen er helt vill, for ikke å snakke om mora! :D

Ciao!


#2

dharma sa for siden:

Herlig! Du får ha god tur og kos deg masse.



#4

annemede sa for siden:

God tur. Kos dere masse!


#5

Sitron sa for siden:

Kjipt å måtte stå opp midt på natta, men absolutt verdt det! God tur og god natt. ;)


#6

Dixie Diner sa for siden:

Jepp, det er kjipt med en gang man våkner av den helsikes klokka, men etter ca. 3 sekunder, når jeg skjønner hvorfor jeg blir vekket, så er det jo bare å hoppe ut av senga og være helt hypertryne. :D

Takk, folkens. Jeg skal ikke legge meg riktig enda, har litt pakking og rydding igjen. Men har lovet meg selv å være i seng senest 21.


#7

lil'c sa for siden:

God tur!


#8

Bequita sa for siden:

God tur! :juhu:


#9

Benzo sa for siden:

God tur, Iset!



#11

Kate sa for siden:

God tur! Håper dere får en fantastisk ferie.


#12

Fersken sa for siden:

God tur og kos deg masse sammen med familien!


#13

Pamina sa for siden:

Kos deg glugg i hjel i Italia - god tur :cool2:


#14

daffy sa for siden:

God tur! Husker dere vurderte flytting til Italia for noen måneder siden, er det fremdeles aktuelt?


#15

Dixie Diner sa for siden:

Takk alle sammen. :D

Nei det er ikke aktuelt lenger, nå er jeg gravid og vil ikke føde der nede. Vi droppet det etter å ha snakket lenge sammen om hvordan det hadde blitt. Vesla ELSKER barnehagen sin, og vi ønsker ikke å ta henne ut derfra og flytte til et sted vi ikke aner om vi kommer til å trives. Dessuten lever og ånder svigerfar for Camilla, og omvendt, og jeg liker å ha besteforeldrene i nærheten. Min mor har dessuten sannsynligvis maks 5 år igjen å leve, og jeg vil være i nærheten av henne så lenge jeg kan, spesielt siden hun også forguder barnebarnet sitt og får enda et barnebarn i april om alt går bra.

Mye taler for flytting, men enda mer taler for å bli, så vi har bestemt oss for å bli, spesielt nå etter at jeg ble gravid. Jeg kjenner at vi har tatt riktig avgjørelse. :)


#16

Camomilla sa for siden:

God tur på ferie, kos dere masse.


#17

Frantzen sa for siden:

Fikk noen lattervekkende bilder på netthinna der :rofl:

God tur!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.