Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

19 oppvaskbørster, noen høyere?

#1

Myria sa for siden:

Jeg fikk det for meg at jeg skulle rydde i skapet med vaskeutstyr og der fant jeg ikke mindre enn 19 nye oppvaskbørster. :dåne: Med unntak av to var resten fra Ikea, så jeg har åpenbart tatt med meg en håndfull hver gang jeg har vært der og tenkt at det er nyttig å ha og så viser det seg at vi kjøper inn mye fortere enn vi rekker å skifte ut. Jeg får huske på det framover for vi har visst nok for noen år framover. :humre:


#2

Odelia sa for siden:

Haha :knegg:

Jeg har 3, og alle er i bruk (til hvert sitt formål).


#3

Teofelia sa for siden:

Haha. For ti år siden fikk jeg forbud mot å kjøpe servietter og telys, da Teomannen konfronterte meg med 500 telys og 2000 servietter i kjelleren. Jeg gjorde som deg og tok med en pakke hver gang jeg var på IKEA. I tillegg hadde vi sikkert minst 200 batterier, men det syns han ikke var noe å si på, for det trenger man jo. :knegg:

Jeg brukte opp de siste serviettene for et par-tre år siden. (Så nå har vi aldri servietter mer, for nå husker jeg jo aldri å kjøpe.) Telysene jobber vi med ennå. :knegg:


#4

Guava sa for siden:

Jeg tror vi har under 10 nå. Må vel snart på IKEA igjen.


#5

Myria sa for siden:

Hehe, jeg har vært der også. :humre: Telysene er nede i moderate mengder nå. Og mannens man drawer er stappfull av Ikea-batterier og -lyspærer, tror han kjøper det hver gang vi er der, uansett. Vi har tydeligvis hoarder-tendenser når det gjelder enkelte ting.


#6

Inagh sa for siden:

:humre:


#7

Hondacrv sa for siden:

Du har budd lenge i samme hus!


#8

frukt sa for siden:

:ler:
Jeg har bare to, og de er i bruk hver dag. Men så reiser jeg sjelden på IKEA, og har grei kontroll på hva jeg har fra før. :p


#9

GinaK sa for siden:

Haha, godt å få ryddet litt.
Jeg har bare 3. Alle er i bruk, bytter ofte og det vaskes en i oppvaskmaskinen hver gang den kjøres.Kjøper kun de fra Jordan, synes de har best kost.


#10

zinatara sa for siden:

Jeg har også fått beskjed om at vi har nok te-lys og servietter.

Vi har hatt en stor opprydding i skap og skuffer her hjemme og jeg fant ganske mange ting jeg ikke ante at vi hadde og også ting vi hadde dobbelt av som vi absolutt ikke trenger mer enn en av. Egentlig ganske skummelt hvor mye det går an å eie uten å være klar over det. Jeg har i mange år klaget over manglende oppbevaringsmuligheter i huset, men ser at når vi har ryddet, gitt bort, kastet og begrenset innkjøp, så er det egentlig ikke så galt som jeg trodde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.